A racit la burta, de aceea ii intarzie menstruatia; stai linistit, nu cred ca a ramas insarcinata, dar ca sa fiti siguri poate face un test de sarcina.
Pai daca te-ai protejat nu ai de ce sa-ti faci griji, mai intarzie cateodata dar pentru linistea ta fa-ti testul
Pentru linistea voastra cumparati un test de sarcina si inlaturati-va orice dubiu
Multumesc foarte mult pentru raspunsurile date!
Daca ar fi ceva, o sarcina mai exact(zic si eu, pentru ca in momentul de fata ne gandim la orice) atunci ar mai fi fost normale durerile de spate si de burta pe care le-a avut cu cateva zile mai in urma durerile acelea semn ca trebuia sa-i vina menstruatia, mai trebuia sa aiba acele dureri?
Iar referitor la testul de sarcina, o sa-l facem zilele astea.
Pentru linistea ta cum s-a mai spus faceti testul da sunt si eu de acord ca a racit protejeaza-te nu lasa spatele gol
In mod normal, daca ati folosit prezervativ corect de fiecare data, riscul de sarcina e mic. Totusi nu e normal sa aiba menstruatii neregulate, cred ca ar trebui sa-si faca mai multe investigatii endocrinologice si ginecologice pentru a afla cauza si a o trata ulterior.
Pai cauza menstruatiei neregulate, o are pentru ca in urma cu vreo 4-5 luni am patit o prostie cu un prezervativ care s. a rupt in timpul actului sexual, cand am observat ce s-a intamplat am hotarat sa ia pastila de a doua zi! Efecte secundare altele in afara de a avea ameteli nu prea a avut, dar tot din cauza ei dupa aceea ii venea menstruatia pe data de 4-5 a luni, numai cum era normal in data de 15-18 a luni!
Acum sa va mai intreb ceva, se poate ca acum sa isi vina la normal menstruatia, adica sa inceapa sa-i vina din nou pe data de 15-18 a luni, deci sa isi revina organismul(adica sa fi trecut efectul postinorului) si acum sa-si revina la normal menstruatia? S-ar putea sa mai fie si chestia asta cauza intarzierii menstruatiei?
multumesc frumos incaodata pentru raspunsuri