| Gabi87 a întrebat:

Inteleg ca o femeie sufera mult dupa un viol, un barbat sufera si el daca este violat(de un barbat). Intrebarea este, care din sexe sufera mai mult dupa un viol?

Răspuns Câştigător
| CoquineNoire a răspuns:

Daca ambele sexe au orgasm se mai poate numi viol?
lasand gluma la o parte, sa dau niste exemple.
o femeie va suferi intotdeauna dupa acest act, depinde cat de bolnava este imaginatia ei, adica violul s-ar putea sa o incante, indiferent ca este vorba despre un atacator respingator sau unul atragator.
aceeasi chestie se aplica si la barbati, depinde de imaginatia lor.
daca unul de exemplu este violat de o femeie sau mai multe, probabil va fi si placere, insa daca e vorba de un barbat, aici s-ar putea sa se lase cu consecinte neplacute.
in concluzie, pot spune ca ambele sexe pot suferi in mod egal dupa un viol, insa daca violul constituie o fantezie, este imbinata placerea cu suferinta, dar placerea va prima in fata suferintei.
asta e parerea mea.

13 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Animalele care sunt violate de zoofili.

| Flav a răspuns:

Tulaiii, ti-au inundat instalatie de curgere din spate?

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Cred ca un barbat. Noi nu suntem obisnuiti cu asa ceva si mai e si gay faza.

| Spikey a răspuns:

Dar voi nu înţelegi sensul "violului" la bărbaţi.Şi ei pot fi la randul lor violaţi de alţi bărbaţi, şi nu e prea ok.

| 1fluturas a răspuns:

Normal ca sufera amandoua sexele.O femeie de cele mai multe ori isi pune intrebarea despre ce inseamna sau cum va fi un viol, cred totusi ca un barbat e mai traumatizat de situatie neasteptanduse la asa ceva niciodata. Oricum este recomandat sa mearga la psiholog si unul si celalalt sau macar sa vorbeasca despre ce s-a intamplat cu cineva, chiar si pe un forum.

| Deiiuu a răspuns:

Fatawinking

| TweetyBebe a răspuns:

Sincer eu nu am auzit de barbati violati, dar cred totusi ca indiferent de sex omul sufera si se recupereaza sau nu, mai greu sau mai usor.
Nu cred ca are vreo relevanta, oricum iti distruge viata!

| XXXMony a răspuns:

Lol femeia

| crizerawr a răspuns:

Eu cred ca baiatul pentru ca femeia odata si-odata trebuie sa si-o puna laughing

| sdfsdfdafs a răspuns:

laughingrolling on the floor Am ras cu lacrimi laughing Eu sunt de parere ca barbatii isi doresc sa fie violati de vreo fata draguta laughing

| LowLowLowLow a răspuns:

Barbatu draq =]] ii rupe rozeta rolling on the floor adica o sa il faca fetita o sa se simta mereu gaura in fund rolling on the floor

| LorDofPaiNNN a răspuns:

Barbatul cand o vede pe baba
laughinglaughing