| Maiiia a întrebat:

Intortocheata sunt caile dragostei laughing Buna! Am avut o relatie de 3 luni cu un baiat din liceul meu cu 2 ani mai mare.A fost totul bine la inceput iar apoi si-a batut joc de mine facandu-ma geloasa.A fost o dezamagire totala pentru ca nu ma asteptam ...se vedea ca tine la mine happy.Eu intre timp am inceput o noua relatie iar el acum regreta happy Ma treseaza cu mesajele..nu ma lasa sa imi vad de relatia mea si sincer ma face sa fiu indecisa cu iubitul meu ma inteleg foarte bine dar nu pot sa ma comport asa cum ar trebui ..am o stare foarte proasta mai mereu suparata el observa asta. mereu gasesc scuze dar nu mai pot asasad ma simt foarte prost plang mai mereu.help me. Plus de asta ei mai sunt si prieteni oh go on

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E buna asta! Pai gandeste-te bine pe cine iubesti si urmeaza-ti inima. Si tu consideri ca si-a batut joc de tine ca te-a geloasa? Sau se dadea la altele si tie nu iti convenea si i-ai reprosat?
In privinta celui de-al 2 prieten, rau de el daca a inceput sa tina la tine. Da ce te simti bine cu el si il iubesti e bine sa ramai cu el.

Si un sfat: Ciorba reincalzita nu e la fel de buna! Si intr-o relatie de lunga durata totul se repara nu se arunca! Pup. Funda?

4 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Trecutul este trecut, prezentul prezent si viitorul viitor. Si este o vorba buna, ca daca regreti tot timpul trecutul sau iti faci tot timpul griji pentru viitor, atunci prezentul trece pe langa tine.
Eu zic ca cel mai bine ar fi sa tii prezentul (baiatul ala al doilea) strans bine de tot in brate si sa nu-i mai dai drumul. Ca el te iubeste si tine la tine, nu ca boul de trecut. :p

| Danysan a răspuns:

Ti-as spune sa urmezi Inima dar tine cont de un lucru ca Unde scuipi nu lingi.Ai grija.

| PreaDulcePreaFin a răspuns:

Cu actualul, daca nu stii sa pastrezi ce ai. il pierzi, e o lectie care trebuie sa o inveti destul de repede in viata. poti spera doar ca el sa invete ceva din asta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba nu sunt intortocheate deloc, daca pui capul inainte sentimentului nu ai sa suferi deloc din dragoste. Ala "plange" dupa tine acum la vrajeala, ai este ciuda ca nu mai are de cine isi bate joc, ca asta a facut de la inceput. Ameninta-l ca o sa-i faci reclamatie l; a politie pentru hartuire, drept dovada ai sa duci mesajele pe care ti le trimite, se vede ca este un bolnav mintal