anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Întotdeauna am crezut că ideea "sufletului pereche" este prea simplista si nu tine cont de complexitatea relatiilor umane.
De asemenea, ideea de suflet pereche poate fi problematica, deoarece poate duce la o presiune nejustificata si poate face ca oamenii sa ignore alte relatii valoroase din viata lor.
Parerea mea este ca exista mai multe persoane potrivite pentru fiecare dintre noi si ca oamenii pot avea relatii fericite si satisfacatoare cu mai multe persoane.
Trebuie sa recunoastem ca acest concept de suflet pereche este totusi prea romantic si idealist si nu tine cont de realitatile vietii si ale relatiilor umane.
Aceasta este strict opinia mea.
Acum va intreb pe voi:
Credeți ca exista o singura persoana potrivita pentru fiecare dintre noi sau mai multe?

Răspuns Câştigător
| Drimmero a răspuns:

Eu nu cred in "suflet pereche", cred in compatibilitati. Foarte rar exista cuplurile alea care tin pe viata sau o perioada de zeci de ani. Nu cred ca exista o singura persoana potrivita pentru fiecare din noi, de multe ori ca sa creezi persoana perfecta pentru tine ai nevoie sa iei calitati de la mai multe persoane si sa le imbini intr-o singura persoana ceea ce e imposibil, sa nu mai zic ca de multe ori ne atasam de persoane total opuse fata de ce cautam noi. Iubirea din filme si din carti nu exista, astea-s doar iluzii, realitatea e mult prea diferita, lucrurile sunt simple cand vine vorba de relatii, noi le complicam.

10 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Vista trebuie trăită intens și trebuie străbătute cât mai multe cearșafurile

| RAY a răspuns:

Omul vede realitatea in mod idealist nu realist, el are asteparii care sunt iluzi, false

| Violleta2022 a răspuns:

De fapt, ideea "sufletului pereche" chiar este un "mod" SIMPLIST, odata ce ti-ai intalnit sufletul pereche, fiindca totul se simplifica, mergand extraordinar de usor si simplu in relatia acelei perechi, fiindca vorbesc aceeasi limba, isi doresc aceleasi lucuri si de multe ori sunt pe aceeasi lungime de unda, fara chiar sa deschida gura, simtind si stiind ce-si doreste celalat.

Ideea de suflet pereche nu poate fii problematica, dimpotriva si asta am explicat asta mai sus, unde am scris ca-i simplificata foarte mult, fiindca suflet pereche inseamna intelegere si compatibilitate maxima, intre cei doi!

| mihai69 a răspuns:

Nenumărate. Totul este să le întâlnești.

| Miruna333 a răspuns:

Vazusem odata o chestie pe net si m-am regasit 100% in ea. Ceva de genul Exista un suflet pereche pentru noi, pentru fiecare versiune din noi. Raspunsul este mai multe persoane. Nu suntem aceeasi persoana de la 18 ani, 25, 30 si asa mai departe. Suntem intr-o continua schimbare si dezolvare, avem noi experiente si de asemenea avem nevoie de oameni noi.

| anonim_4396 explică (pentru Miruna333):

Ai dreptate! imi place cum gandesti

| Marius22222222222 a răspuns (pentru Miruna333):

Bravo

| wildthing a răspuns (pentru Miruna333):

Ce gandire "progresista" din partea ta. Si ce facem, ne schimbam partenerii din 5 in 5 ani sau cum? Stiu, stiu, trebuie "sa iesim din grota", pentru ca asa au decis Schwab si Soros. Cred ca in curand va deveni chiar ilegal sa avem un partener stabil, cu atat mai mult sa ne casatorim...si nu m-ar susprinde daca ar deveni ilegal si ca barbatilor sa le placa femeile, iar femeilor sa le placa barbatii.winking
Legat de sufletele pereche, sigur ca e o tampenie, unii pot avea compatibilitate pentru a forma un cuplu cu mai multe persoane, iar altii cu nimeni.

| dullcat a răspuns (pentru wildthing):

Nu scrie nicaieri de schimbat partenerii din 5 in 5 ani.Interpretezi tu complet aiurea.Se refera la faptul ca daca iti cauti pe cineva la 15 ani dai peste niste oameni, la 20 peste alti oameni, la 25-30 la fel, deoarece ti se schimba prioritatile care determina totodata si preferintele tale. Daca nu s-ar schimba odata cu inaintarea in varsta, atunci ar reprezenta o problema, un semn mare de intrebare.

Daca relatia tine nu e niciun motiv pentru care sa nu vrei sa cresti pe toate planurile impreuna cu celalalt.

Zici ca esti tot pensionarul de mai jos, dnul xxl dupa modul in care te exprimi.

| Sistemulxxl a răspuns:

''Trebuie sa recunoastem ca acest concept de suflet pereche este totusi prea romantic si idealist si nu tine cont de realitatile vietii si ale relatiilor umane. ''
Chiar nu stiam. Saru' manusitzele! Multumesc.