Eu sincer sincer zic, sa nu faci greseala imensa de a'ti lasa parintii balta. Fiindca ei sunt singurii care iti vor fi alaturi toaat viata.
Sa nu traiesti cu impresia ca tu cu prietenul tau o sa fiti pentru intotdeauna impreuna ca stii ca nu va fi asa.
Si oricat de mult va iubiti voi doi, gandeste'te ca niciodata nu ati stat mai mult impreuna sa vedeti cum este, nu stiti ce certuri apar cand stati impreuna. Ca tie iti incepe scoala imediat tu nu o sa ai timp sa muncesti ca sa intretii casa si nici nu poti sta sa fii crescuta de prietenul tau. In plus, esti minora inca stii ca parintii tai daca chiar vor pot sa il dea pe el pe mana politiei, pentru corupere?
Nu stiu draga mea ce sfat sa iti dau eu te cred ca il iubesti pe prietenul tau, dar macar asteapta pana sa faci 18 ani, ca sa fii pe cont propriu. Mi'e frica pentru tine sa nu faci o gresealaa si sa o regreti prea tare. Pana la urma urmei nu am ce sa iti zic, treaba ta. Numa gandeste'te Succes si pupici imi poti da mesaj cu ce te'ai hotarat ca sunt curioasa. :*
Fugi cu el!
dmn nu`mi spune deci trec exact prin ce treci tu
pur si simplu parca doar stau in casa cu ei
numai ca am 15 ani
la fel mi-a spus sa`mi iau hainele si sa plec, dar dupa m`a rugat m`a implorat sa ma schimb putin macar
i-am zis ca nu promit si am ramas
eu in locul tau as merge sa stau cu el
succeeees:*:*
Postarea ta suna dezatruos. Intr-o familei trebuie predomine comunicarea, intelegerea, respectul si confienta. Nu mai vorbim despre iubire, se subintelege din start. Parintii tai nu-si indeplinesc rolul de parinti. Am impresia ca unii oameni au trecut prin viata degeaba. Prin aceasta afirmatie nu doresc a-ti jignii parintii. O jignire la adresa lor ar fi sa spun ca sunt niste parinti exemplari. Te confrunti cu o situatie greu de acceptat si digerat.
Intr-o parte aliniei se afla parintii tai, care nu poseda lucrurile tipice unui parinte adevarat. Dar, totusi, sa nu uitam ca ei ti-au dat ocazia sa te bucuri de viata, ei te-au crescut pana la un moment dat. Acest fenomen nu le da dreptul sa -si bata joc de rodul iubirii dintre ei (tu). In final, prin jignirea ta de catre ei, se jignesc pe ei insisi. De cealalta parte a liniei se afla iubitul tau! Ce poti spune in aceasta situatie? Ideal ar fi sa -i ai pe toti alaturi. Dar din cate descrii tu, acest fenomen nu este posibil. Cele mai grele decizii se iau atunci cand inima si creierul sunt de pareri distincte. Alege cu sufletul de data aceasta! Chiar daca parintii iti vor purta pica (lucru care nu ar trebui sa se intample, ci ar trebui sa fie fericiti gratie fericirii tale), alege drumul spre fericire! Multa bafta, o sa ai nevoie.
Nu esti majora! asa ca.nu poti sa faci ce vrei tu! iti trebuie acordul parintilor! apoi. iubitul asta poate sa si dispara subit din viata ta! ai sansa sa te intorci la parinti...cu codita intre picioare., lucru care nu-i deloc in regula pentru tine!
Avand in vedere cum se poarta proprii tai parinti cu tine nu stiu ce sa zic. dar daca tu simti ca familia iubitului tau chiar tine la tine eu cred ca ar trebui sa te muti la ei. eu sincer nu as suporta situatia ta de acasa. chiar nu ii inteleg pe parintii tai. daca tu deja esti independenta, pot spune ca ti.ai luat viata in piept... si simti ca parintii tai chiar nu te mai suporta eu zic sa te duci la prietenul tau avant in vedere cum se comporta el cu tine. sper ca te.am ajutat pwpici si vezi ce faci
Nu face prostia sa pleci de acasa... Incearca sa vobesti calm cu ai tai sa le spui tot ce ai de zis vezi de ce se poarta asa si vezi ce se intampla. Daca e tot la fel atunci da. du-te unde iti e bine >
Da muta-te, sper sa nu regreti alegerea facuta, si ca acel baiatsa te iubeasca sincer
Buna eu am tot 17 ani ca tine si slava domnului am niste parinti minunati. eu cred totusi ca ar trebui sa incerci sa vb cu ei si apoi sa iei ce hotarare crezi u ca e mai buna. eu cred ca parintii tai te iubesc chiar daca se poarta asa cu tine. inainte de a lua o hotarare gandeste-te bine sa nu regreti mai tz. pooop ai grija de u
Du-te la prietenul tau.Eu daca-as avea asemena parinti le-as da in cap.
De ce sa-ti para rau? Ca ai plecat de langa niste oameni care te fac sa suferi? Muta-te cu prietenul tau si incearca sa fii cat mai independenta, nici macar de el sa nu depinzi!
Bafta.
Scumpa mea, daca tot spui ca nu te intelegi cu ai tai si ai o relatie buna cu iubitu si mama soacra, pleaca si marita-te, eu asa am facut, numai ca eu nu ma intelegeam cu soacra prea bine, am o casnicie frumoasa, 10 ani de la nunta, o fetita de 6 ani, ne iubim enorm, si nu regret nimic din ce am facut pana acum, am trecut peste toti si toate si tot ne-am casatorit. fai ce-ti spune inima!
Ai 17 ani esti tanara, in loc sa te bucuri de varsta ta preferi sa stai dupa prietenu tau si mai ales sa depinzi mereu de el. Nu te respecti deloc