anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Intotdeauna mi-am dorit ca eu si fostele mele prietene (nici macar 10, dintre care, doar 2 au fost mai serioase) sa pastram o oarecare relatie de amicite.
Exista o persoana cu care insa nu am reusit sa pastrez legatura chiar asa cum mi-am dorit (e vorba chiar de persoana pe care am iubit'o cu adevarat; am crezut ca s-a intamplat asta si cu alte persoane dar, mi-am dat seama alaturi de un psiholog, ca mi-am impus anumite ganduri si ca m-am fortat sa cred ca persoana de care va spun nu e singura pe care am iubit'o - asta doar pentru ca sunt la pamant cu totul, psihic vorbind).
Cum spuneam, vreau din tot sufletul ca eu si acea persoana sa fim prieteni. Imi dau seama ca, desi a trecut un an si vreo 6 luni de cand ne'am despartit, ea e inca in sufletul meu, iar singurul mod in care o mai pot avea aproape (pentru ca aseara am aflat ca e impreuna cu un bun prieten de'al meu) e sa avem o relatie de prietenie. Poate cineva care va citi asta va rade dar, sunt in stare sa las totul balta pentru ea.
Spuneti'mi si mie, cum sa fac sa ma apropii de ea? (tinand cont de faptul ca eu am fost cel care i'a cerut sa nu ma mai caute, pentru ca "imi facea rau")

Răspuns Câştigător
| DAC a răspuns:

Pai, daca ea mai are sentimente si tu incerci sa te faci amicul ei, imi pare rau pentru prietenul tau!
Eu cred ca ar trebui sa te integrezi in grupul lor, daca spui ca acum, iubitul ei este prietenul tau.Fa-ti si tu o prietena si incercati sa iesiti in oras impreuna, toti 4.Asa cred ca ai fi mai aproape de ea happy
Bafta!

2 răspunsuri:
| KeepCalmThinkDiffrent a răspuns:

Ideea Andreei e ff buna si. incearca sa ii zici in fata ca vrei sa pastrati o relatie de prietenie[amicitie] :-d

| romulusb a răspuns:

Daca mai ai acces la psihologul respectiv, e bine sa continui sa lucrezi cu el, pentru a afla ce e cel mai indicat sa faci tu insuti cu tine. Nu exista decat solutiile tale aici. Nimeni altul nu iti poate spune ce atitudine e mai buna: sa treci peste, sa te apropii de persoana respectiva sau mai stiu eu ce alte optiuni (probabil stii ca sunt f. multe).