| consilierindragoste a întrebat:

Intr- o casatorie sau o relatie de opt ani sau peste care sunt neplaceriile voastre in cuplu, ce nu e ca inainte. studiu pentru perfectionare!

Răspuns Câştigător
regis
| regis a răspuns:

Eu sunt casatorit de vreo noua ani, fara a-i socoti pe cei de dinaintea casatoriei. Ce nu mai e ca inainte? Nimic nu mai e ca inainte; grijile noastre s-au diversificat, nu mai suntem copii, suntem parinti, a disparut nebunia anilor de adolescenta, distractiile au trecut pe locul doi sau chiar mai jos rezumandu-se la cate un weekend cu familia, noaptea dormim, nerabdarea cu care asteptam sa ne strangem in brate a disparut, spontaneitatea si entuziasmul cu care alegeam variantele de petrecere a timpului liber s-au transformat in calcule elaborate, planificari, analize, responsabilitati samd. Pe langa toate astea intre timp ne-am descoperit reciproc toate defectele si din niste adolescenti nevinovati care erau convinsi ca sunt unici, atat ei cat si dragostea care ii uneste, ne-am transformat incet-incet in niste oameni banali, uniti nu de o relatie, ci de o casnicie care merge mai mult din inertie.

4 răspunsuri:
| elena a răspuns:

Neplacerile intr-un cuplu apar datorita tentatiilor, care ne inconjoara la orice pas, imbracate cu haine cat mai mulate, care scot cat mai mult in evidenta formele corpului, ce ni se par mai apetisante, decat cele pe care le avem acasa si atunci "adio" dragoste, nu iti doresti decat sa scapi, cu orice pret din hatisurile casatoriei si sa incepi o alta viata.
Am un exemplu in acest sens: odata, cand regina Victoria primea onorul si trecea garda regala in revista, din randul soldatilor a auzit o voce "ce n-as da sa petrec o ora cu regina!"; regina l-a auzit, l-a chemat la ea, i-a pus in fata doua pahare umplute cu apa (soldatul nu stia ce lichid este in pahare), i-a spus sa bea din fiecare si apoi sa-i spuna ce gust are fiecare lichid; soldatul a sorbit din fiecare pahar, o data, de doua ori si i-a spus ca nu simte nicio diferenta la gust, atunci regina i-a raspuns, ca asa este si cu femeile, nu exista nicio diferenta intre ele in pat"! Asa o fi?

| consilierindragoste explică:

Fundita am sa o dau de data aceasta lui regis. sunt de acorsd cu raspusul tau 100%, dar haide-ti s-a nu n-e scufundam in monotonie ca atunci chiar ca am trait degeaba pe lumea aceasta

| BEBE_6063 a răspuns:

Tu stii?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inca nu's casatorita. Dar cred ca uneori ii lipseste tandretea; sigur, i se trage de la mancarea...pardon,patul rece, atunci cand eu sunt lipsa.