| revelatia2003 a întrebat:

Intr-o discutie avuta cu colegii acum ceva timp s-a discutat despre relatii, care a fost cea mai lunga relatie pe care am avut-o fiecare (asta ca o paranteza). Insa dupa ce ne-am povestit intre noi care a fost cea mai lunga relatie, cel care a deschis subiectul a spus ca in majoritatea relatiilor, femeile investesc in sentimente, iar barbatii in placeri, chestie de care eu ma indoiesc.Este totusi adevarat acest lucru?

Răspuns Câştigător
| Vrajitor a răspuns:

In majoritatea cazurilor, din pacate, ( ca si baiat ) DA! dar nu generaliza cu gandul! nu toti suntem la fel si nici fetele, mai degraba. fetele investesc in imobiliare si masini straine si baieti in munca! pe sentimental,,, femeile investesc in minciuni si barbatii in incredere! iar a trebuie-a roata. femeile investesc in inselatorie si barbatii in prostie happy Cu toti stim ca barbatilor le vine mintea la 50 de ani si la 50 de ani si o secunda o pierde. dar si femeia nu e mai presus! oricum, depinde de relatie si de caz la caz. oricum buna intrebare happy

| revelatia2003 explică (pentru Vrajitor):

Ca bine zici!

| DrA a răspuns (pentru Vrajitor):

Cam misogin raspunsul tau. Hmmm pe de o parte ai dreptate, pe de alta parte majoritatea fetelor cred eu ca investesc in cele spuse de tine, doar atunci cand nu iubesc. Cunosc mult mai multe fete care traiesc fara averi imobiliare sau masini scumpe decat barbati care investesc in incredere... cat despre faza cu minciuna... fiecare cu experientele lui, dar nu cred ca e ceva specific femeilor.

| Vrajitor a răspuns (pentru DrA):

Iarta-ma daca te-am jignit, raspunsul meu este strict parere personala, scuze-ma inca o data nu a fost cu intentia de a jigni pe cineva! oricum mersi de atentie

| DrA a răspuns (pentru Vrajitor):

Doamne, nu am zis niciunde ca m-ai jignit. Imi exprimam si eu parerea. Nu m-ai jignit pentru ca nu ma simt a fii ceea ce ai descris tu mai sus :p

7 răspunsuri:
| Tweetymrrr a răspuns:

Nu este prea adevărat. În unele cazuri fetele sunt cele care nu pun sentimente şi'şi bat joc, iar în alte cazuri tipii. Acum depinde de situaţie.
Succes!

| AlexTheSpecialOne a răspuns:

Nu de fiecare data este adevarat...

| Dulcika_8604 a răspuns:

Depinde si de fata ca nu toate suntem la fel eu de exemplu pun foarte mult suflet intr-o relatie si am avut numai de suferit...dar am si un coleg de clasa care s-a despartit de prietena lui de 1 an si 7 luni si inca mai sufera...depinde de caracterul fiecaruia.winking