| Ana13na a întrebat:

Intr o dupamiaza ieșisem cu iubitul meu afara...am stat ne-am plimbat...bla bla bla
După a trebuit sa plece sa bage ceva pe calculator pentru liceu
Eu m-am dus sa il astept pe o banca in fața unui cinema parasit
"Norocul" a fost cand a trecut un baiat pe care il cunosteam de ceva timp...si m-a intrebat pe cine astept
-"pe cine astepți?"
-"pe cineva"
-pe gagicatu?
-nu
-e baiat?
-da
-ok atunci e gagicatu
-da ma e...
-bine ma...hai ca îl aștept și eu ca m-ai facut curios
In timpul in care îl așteptam (și în timpul în care alergam dupa telefon...pt ca tâmpitul mi-a luat telefonul)am aflat ca iubitul meu era un fost coleg de-al lui din a 5a.
Într un final a venit si ăsta...
Dupa noi am vrut sa mergem in parc la skate
Ok...
Dupa ăștia doi se dau mai in fața și vorbesc. După ma cheama pe mine să tai(puseseră un pariu)după care s au razgandit și l au pus pe un alt baiat care era cu noi
In momentul acela "prietenul"ala m-a sarutat...
Deci "iubitul" meu facuse pariu pe mine ca ma săruta ala(Alin)
A mai trecut o saptamana in care ieseam pe afara si Alin ma intreba ce face Mircea("iubitul meu")
Dupa Alin m a pupat pe obraz si imi zice "nebuno ai mai fi vrut unul"
Care e parerea voastra despre pariu si despre atitudinea lui Alin...

3 răspunsuri:
| MelissaAdela a răspuns:

Wow...cati 13 ani are? Ma rog, nu e deloc ok ce a facut.din asta reiese ca nu tine la tine si ca sta cu tine doar de dragul de a avea o relatie...cat despre Alin, incearca sa il intrebi de ce se comporta asa, nu pot sa imi dau seama daca te place sau daca si el isi bate joc laughingParerea mea ar fi sa-i lasi pe amandoi si sa iti preocupi timpul liber cu altceva

| Mussette a răspuns:

E mai ceva ca in "Pariu cu viata".
E clar ca prietenului tau nu-i pasa de tine, din moment ce a facut acest pariu. Se amuza cu colegu din clasa a 5a pe seama ta. Cat despre acest Alin, intra in joc sa se distreze putin. Ca daca te pupa si nu-i pasa ca ai prieten, e clar ca nu e iubire, atunci se manifesta altfel.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Telenovela de copii, nimic interesant