Ok,daca primesti 10 raspunsuri dai funda, funda merge data doar unei singure persoane.In fine.
Normal baiatul face primul pas intr-o relatie, dar mai sunt baieti timizi care nu fac acest lucru si fata e nevoita sa faca pasul acesta, depinde de situatie.Multa bafta.
Parerea mea este ca depinde de situatie.
In functie de anumite criterii cel care ar trebui sa faca primul pas este baiatul .dar.si fata ar putea sa fie in locul lui.
Pai normal ar fi ca baiatul sa faca primul pas doar e baiat. Dar in ziua de azi daca fata nu face primul pas baiatul nimic . Depinde de personalitatea baiatului si a fetei. Daca baiatul e timid fata ar trebui sa faca primul pas daca e invers atunci baiatul . Sper ca te-am ajutat.pa, pa:*
De pinde se voi :-P daca tu esti mai indrazneata poti sa faci si tu primul pas Dar normal ar fi sa faca asta baiatul`...depinde dupa o discutie cu el iti dai seama ca este timid ai putea sa incepi tu prin a vorbi mai mult cu el si toate astea nu este ceva rau in a face tu primul pas important [-x sper sa va descurcati!`Multa Bafta!` > :d
E mai bine sa astepti sa faca baiatul primul` pas!
Altfel vede ca iti pasa...si isi bate joc!
Pwpici:*
De obicei baiatul dar si fetele mai fac primul pas deoarece baietii sunt cam timizi dar depinde cel mai mult de situatie daca baiatul o place mult pe fata fi sigura ca el va face primul pas
Eu sunt baiat. In viata mea nu o sa mai fac eu prostia sa intreb o fata daca nu o iubesc cu adevarat. Daca fata e de treaba si stie ce vrea de la viata eu zic ca baiatul ar trebui sa faca primul pas. Daca fata e pusa pe distractie eu zic ca baiatul ar trebui sa o faca pe ea sa faca primul pas si el sa para dezinteresat si sa nu o ia in serios, doar joaca scuze sunt foarte nervos din cauza unei persoane
Eu stiam ca baietii dar la mine nu se aplica asta cand m-am combinat cu prietenul meu eu am facut primul pas, mai in gluma mai in serios
De obicei baietii fac primul pas.si mie asa mi se pare normal...acuma depinde si de fata daca e mai "indrazneata".:*
kristinaaaa întreabă: