| YoSeBbY a întrebat:

Intr-o relatie conteaza varsta si marimea?
Adica o fata poate sa fie si mai mare la ani si mai inalta intr-o relatie?

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

Buna, cand exista iubire, orice e posibil, dragostea nu sta in marime, lungime.latime,etc...daca exista iubire si respect.nu conteaza, astea sunt cele mai importante, depinde de fiecare in parte, nu trebuie sa ti cont de asta, asta ar fi ultimul lucru la care sa te gandesti...multe culpuri sunt in care fata e mai mare si la varsta si la inaltime si nu au nicio problema din cauza aceasta!

9 răspunsuri:
| carminaburana43 a răspuns:

Hotarit da! Ei asta trebuia sa-ti spuna un baiat dar eu am n cunostinte care mi-au zis ca ea e mai in virsta,... apoi ca e mai inalta... daca ea te place si asa...de ce nu?

| MM a răspuns:

Acestea sunt detalii. Sunt altelea mult mai importante care conteaza intr-o relatie.

| Cryssy a răspuns:

Nu conteaza absolut deloc aceste detalii. Conteaza ca cele doua persoane sa se iubeasca si sa se inteleaga... Restul. sunt doar niste detalii nesemnificative.

| miky_3198 a răspuns:

Iubirea nu are varsta si nu conteaza inaltimea i-a si tu exemple de la "vedetele de la noi" si o sa vezi si tu

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

N-ar trebui sa conteze! Da, poate! Totul e sa se inteleaga ei bine, sa se aprecieze, respecte, etc, etc...

| fabiola a răspuns:

Intr-o relatie conteaza varsta si marimea.......sufletului!

| nikoleta93 a răspuns:

Daca ei se inteleg bine si se iubesc si e totul ok dc nu, nu conteaza inaltime si etc cum a zis si monyk

| mtrl a răspuns:

Eu zic ca marimea conteaza"pe

| nathalie a răspuns:

De ce nu?happy

Întrebări similare