| Crazyghost a întrebat:

Intr-o relatie de ce se presupune ca baiatul plateste cand iese cu fata? Ce sens mai are asta in vremurile noastre? Eu stiam ca acest obicei e de pe vremea in care fetele stateau acasa si munceau si baietii lucrau si aduceau bani, insa in zilele de azi, ambele persoane muncesc in mod egal (sau asa se presupune). Ce rost mai are acest obicei tampit si dezavantajos pentru baiat? Mai sunt unii care spun ca trebuie sa plateasca uneori sau din cand in cand. Eu zic ca nici asa, pentru ca, simplu, nu are sens. Alta e treaba cand uneori plateste unul, alteori plateste altul, dar sa plateasca uneori baiatul si alteori fiecare pentru el tot nu mi se pare ok, asta daca nu vrea el sa-i faca o surpriza, etc. Nu doresc raspunsuri impertinente precum: "Asa trebuie".

77 răspunsuri:
| Costel_Alexandru_1994 a răspuns (pentru Crazyghost):

Ce rezultate ai ma incultule stii macar ce inseamna analfabet? esti un terminat de copil care nu are viitor in rasa ta de prostlaughing) fa un bine si spanzura-te

| Costel_Alexandru_1994 a răspuns (pentru HueyFreeman):

Tu esti roman sau esti vai de capul taulaughing? bagatiai ceva in gat

| Crazyghost explică (pentru HaHaHaProductionRO):

Nu imi e de bani, dar mi se pare un lucru lipsit de sens, deoarece asta se facea pe vremea cand femeia statea si muncea in casa si barbatul aducea bani. Acum nu mai e asa, de ce sa pastram o traditie gresita?

| Crazyghost explică (pentru Costel_Alexandru_1994):

Destept raspunsul asta. Da, baiatule, stiu ce inseamna analfabet. Imi pare rau de tine, sincer. Esti vai de capul tau. Mai bine pui mana pe o carte.

| HueyFreeman a răspuns (pentru Costel_Alexandru_1994):

Din moment ce m-am nascut in Romania, traiesc aici si vorbesc romaneste, pot spune ca sunt roman.

Atunci vorbeste dracu romaneste nu te mai da mare cunoscator pe aici ca esti un nimic

Si mie imi pare rau de tine ca esti vai mama ta si tie rusine sa spui cati 14 ani ai pe aici si ca esti un fustrat care nu are habar de viata luihappy explica ce inseamna analfabet

ANALFABÉT, -Ă, analfabeți, -te, s. m. și f., adj. (Persoană) care nu știe să scrie și să citească; neștiutor de carte. ♦ Fig. Ignorant; incult. – Din fr. analphabète. Esti cam terminat tu asa de felul tau, ai facut cv bun in viata ta sau mereu te comporti ca un ****?

Da,am iesit cu o fata in oras si am facut-o sa se simta femeie. Terminatule sa stii de la mine alfabet e cel care nu are 4 clasewinking

Normal ca in capul tau de gaina probabil ca atribui alte sensuri cuvintelor. Dar daca faci si tu un efort pe care nu l-ai mai facut in viata ta, sa deschizi dex-ul, o sa vezi ca analfabet e ce-am zis eu, nu ce crezi tu.

| Simion_Ana_2000 a răspuns:

Explicatie invalida laughing

Am folosit cumva prea multe cuvinte? Sau sunt prea lungi?

Du-te si da-ti 2 palme poate te trezesti din visul asta urathappy invata sa vorbesti romaneste fara aere de prost care nu are o chifla in stomac

Bravo esti baiat ai deschis un dex fara nu puteai sa imi dai o explicatie eu te-am intrebat ce sti tu ca inseamna analfabet nu vreau definitie.Inapoiatule,m-ai tampit ca ai facut ca ai dres? ce dracu ai facut ma? ca vad ca nici poza nu ai ai un nume ciudat..lasa-te ai idei de om scos din societate.Te crezi alesul care schimba multe? si ciobanii gandesc la fel

Vad ca te deranjeaza tare, atunci am sa continui.

Ok fi prost in continuare

Esti prea prost. Faptul ca nu am poza pe un **** de site si ca am pus un nume random nu ar trebuie sa reprezinte nimic, asa ca nu stiu de ce tragi premise gresite. In continuare faci greseli gramaticale, asa ca nu voi continua sa iti mai raspund. Cand vrei sa vorbesti cu mine, fa-o la acelasi nivelwinking.