4 ani și nu ne-am certat niciodată, decât din nimicuri gen de ce ai pus paharul acolo și ai udat masa... eu: de cretin, ea : bine că recunoști.
Și cam atât.
Cat de des are el chef, cand ma provoaca si se leaga de nimicuri, ei bine, daca nu-i place linistea, pot sa-i fac cel mai frumos scandal
Am o relatie de un an si aproape 3 luni, nu stiu daca se poate numii relatie de lunga durata, dar ma gandeam sa raspund si eu la mine aceste mici divergente apar destul de des, dar se solutioneaza destul de usor deci sunt niste nimicuri. certuri mai grave cred ca am avut vreo 3 pana acum care au durat intre una si vreo 4 zile(a fost cea mai recenta si cea mai neplacuta, luna trecuta)
In fiecare relatii sunt certuri, asta-i clar. Ca nu-s serioase e altceva. Intrebarea mea a fost cat de des apar acele divergente
La fel de des ca si concerturile lui fuego! )
De obicei in relatiile de lunga durata certurile din nimicuri sunt dese, foarte dese. Avem tendinta de a ne tachina pentru a nu ajunge la rutina. Dar daca va e clar ca va iubiti si vreti sa fiti impreuna o sa treceti peste toate, oricat de dese ar fi.
Pai eu de obicei aveam conflicte cam din 2 in 2 luni Dar nu erau certuri mari, aveau subiecte prostesti :-J
linarkfts întreabă: