| Acadeeeaa a întrebat:

Intr-o relatie dupa cat timp ati spus persoanei iubite te iubesctongue?

16 răspunsuri:
| IngerulSiDraculTau a răspuns:

Nu exosta o perioada determinata ci doar cand am fost singura de ceea ce simt si mai ales am simtit ca pot demostra ceea ce spun

| lolly a răspuns:

Cand simti atunci e momentul, cand ai cei fluturasi:X insa sa spui, doar cand esti sigura de ceea ce simti! este foarte important! app lasa-l pe baiat sa-ti spuna primul, insa nu-i raspunde pana nu simti si tu asta!

| LikeNobodyElse a răspuns:

Dupa cat timp simti tu asta. nu e la toata lumea la fel. difera de la o persoana la alta.tu trebuie sa stii, sa simti cand iti iubesti pers. iubita

| Miriamm a răspuns:

Cand simty, dar parerea mea este ca nu poti sa iubesti o persoana cu adevarat intr.o viata.dar intr.o scurta perioada.

| anonima97 a răspuns:

Intr-adevar nu exista o perioada de termen, dar dupa parerea mea, fata trebuie sa fie mai smechera si sa faca asa: baiatul sa ii spuna ca o iubeaste, iar fata sa ii zica ca nu il crede, baitul sa ii spuna din nou si fata sa spuna, "bine, te cred" baiatul sa ii spuna din nou si fata sa zica : "si eu" laughing asa ar fi romantic si
+ ca il face pe baiat sa o placa si mai mult pentru misterul eiwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am spus`o dupa vreo 2 saptamani in rel actuala cu baiatul cu care sunt de aproape 2 ani,si nu eram asa sigura pe ceea ce am spus nu era inca iubire si nici nu o puteam demonstra.Dar simteam fluturasii aia, ma simteam indragostita, era un moment romantic si el deja imi spusese o declaratie superba si am simtit nevoia sa-i spun cele 2 cuvinte, stiind ce mult isi doreste sa le auda.Dar apoi mi-am dar seama ca iubire insemna mult mai mult, si cuvintele alea 2 chiar au prins valoare apoi

| RazvanGeorge a răspuns:

Eu spun unei persoane, si ea imi spune dar nu suntem impreuna. Atat doar ca suntem foarte apropiati si foarte atasati unul de celalalt! Deci varsta/perioada nu conteaza, conteaza doar sentimentul!

| thelastc a răspuns:

Daca ai peste 25 de ani se ia in calcullaughing

| AIRIUS a răspuns:

Rareori mii s a intamplat sa spun,, te iubesc,,
Cand simt ca iubesc spun,, te iubesc,,/

| attikus a răspuns:

Trevuie sa treaca o perioada de timp, dupa ce v-ati combinat.

| DeniZu a răspuns:

Cand am simtit ca trebuie

| 4ever_5725 a răspuns:

Cand simti cu adevarat cal iubesti nu conteaza daca trece mlt timp sau nu

| SimonaAdina a răspuns:

Nu conteaza cat timp trece, eu ii spun te iubesc atunci cand simt nevoia si cand simt cu adevarat ca il iubesc

| madyddd a răspuns:

Buna. mah... asta cu sa ii spui persoanei iubite in fiecare zi te iubesc e o prostie. degeaba ii spui tu ca il iubesti/ o iubesti daca tu nu simnti acel lucru. oricum in zilele noastre cuvantul "iubire" si-a pierdut tot farmecul. happy Pa, pa.

| liz23 a răspuns:

Fiecare simte in felul sau, nu exista o anumita perioada, dar eu zic ca e mai bine sa fi precauta.Lasa-l pe el sa spuna si apoi ii spui si tu.De ce zic asta? In ziua de azi e usor sa spui orice, pana si "te iubesc" si-a pierdut valoarea.Eu am spus cand am simtit ca iubesc dar si cand am simtit ca sunt iubita.pana la urma a spune cu voce tare ce simti nu este decat o completare a faptelor tale din care se simte ce vrei sa transmiti, cat de mult ti la persoana respectiva.

| Bice a răspuns:

Pai,din prima zi:X