Man, stai linistit, ca nu esti deloc ciudat, si sincer, ma bucur sa vad ca nu sunt singurul dinozaur suntem pe cale de disparitie ce'i drept, dar inca supravietuim
asa cum ai mai citit si in alte raspunsuri, si poate ma repet, dar cei care fac misto, cel mai probabil le e ciuda, sau pur si simplu, nu inteleg
legat de fete, sunt de acord cu alte comentarii, si anume, ca acele fete, care au ras, nici n'au inteles, nici nu stiau ce inseamna a fi romantic, iar tot ce doreau, erau banii sau anumite beneficii din relatie => fete pe interes / profitoare
PS:Nu te schimba, ramai u cel de acum, si vei vedea ca atunci cand vei gasi fata perfecta, te va iubi mai mult ca niciodata, fiindca nu vei fi ceva usor de gasit; ea va fi in al 9lea cer stiu ce zic asa a fost prima mea relatie, si'a durat destul s-a terminat din cauza ca ea a plecat din tara :p
Eu sunt o persoana romantica, si stai linistit ca mai sunt.Si cei care rad nu-i baga in seama.Au doar fite ieftine.Ramai asa nu te schimba! baftA!
Tu esti genul de baiat romantic, dupa cum spui asa ca si fetele sunt si ele de doua feluri:romantice sau materialiste! Nu esti deloc ciudat, ci nu ai gasit inca sufletul pereche!
Azzido, foarte dragut sa vad ca mai exista asa baieti pe planeta asta. Cei ce rad de tine, nu stiu decat sa se uite la partea exterioara a fetei, nu si la cea interioara. Ce sa le faci, stii vorba aia"Cand esti prost, esti prost", n-ai cum sa ii schimbi.Cat despre tine, esti o persoana romantica si rar intalnesti asa baiat, parerea mea este sa te mentii in continuare asa, multe fete vor sa intalneasca un baiat ca tine, ca ne-am saturat de restul retardatilor care nu stiu altceva decat sex!
Succes, si nu ii baga in seama, fetele te vor aprecia pentru ceea ce esti! ^^
Da, as vrea si eu asa prieten romantic, sa stii ca a fi romantic e o calitate foarte buna, dar unele fete asta nu inteleg. Nu iti fa griji ca unele fete te resping deoarece ele inca nu au inteles ce e aceea romantism sau ceva de genul acesta, ele sunt niste materealiste si egoiste. Fii tu insiti, si sa stii ca fata care cu adevarat te iubeste, iti va multumi pentru atentia si grija ta. Sper ca te-am ajutat cu ceva. Bafta!
Esti genu de baiat care mi-ar trebui mie.sunt f romantik...nu esti ciudat deloc asa ar trebui sa fie toti baietii romantici.:X
Foarte dragute raspunsurile. Ms mult :*. Sper ca voi gasi pe cineva macar un pic asa cum sunt si eu...Cred ca va fi cea mai rasfatata fata .
Nu te schima din cauza acelor fete. pentru ca nu merita. fi tu insuti sunt lucruri ce nimeni nu le poarte face mai bine ca tine.:X
ai sa gasesty fata care o sa te merite cu adevarat ai sa o gasestii fix acolo unde nu o cauti ai grija de tine sper sa fie tot bine asa cum vr tu bafta kiss
Nu e vorba numai de materialism, nu numai fetele materialiste nu apreciaza astfel de gesturi... Mai sunt si fete ca mine, care pur si simplu nu sunt obisnuite cu astfel de gesturi, sau pur si simplu li se pare ca vrei ceva de la ele daca esti prea romantic. Poate prefera un baiat sincer si direct.
Florile, cadourile, tandreturile au si ele un rol in relatie, dar parerea mea e ca atunci cand vin in exces isi pierd din semnificatie. Prefer un tip rece, care sa se comporte cald doar cu mine si in general in intimitate unuia care e dragut cu toate. Dar poate asta e doar tipul pe care il prefer eu.
Mi s-a intamplat, de cateva ori, sa primesc un cadou sau un compliment sau un get tandru de la un baiat si sa nu stiu cum sa reactionez si poate ca reactia mea a fost alta decat cea la care se astepta el. Dar asta nu inseamna ca in sufletul meu nu s-a miscat ceva.