Depinde de ce relatie ai cu acel baiat. Daca iti este iubit -ori plateste el ca doar vb aia e un gentleman, ori jumate tu jumate el. daca nu e nimic intre voi, ma indoiesc ca dupa o partida de sex, sa iti plateasca tipu respectiv
Este o chestie pe care cuplurile o discuta inainte de inceperea vietii sexuale. Orice femeie se duce la ginecolog, fie ca are fie ca nu are probleme, de la inceperea vietii sexuale, in mod regulat. Asta e un lucru stiut si, alaturi de alte discutii pe care orice cuplu le poarta inainte de a ajunge in pat, este si aceasta: cine isi asuma plata consulturilor ginecologice, tratamentelor. Eu intotdeauna mi-am asumat eu aceste cheltuieli, dar cred ca, de comun acord, ele se pot imparti.
Păi ce, eu dacă merg la urolog îmi plăteşte ea?
Hai să fim serioşi, important e ca problema să se rezove, nu cine plăteşte.
Depinde de cuplu. În principiu ea, pentru că-i controlul ei, însă dacă locuiesc la comun sau alte din astea, se iau bani de la comun.
Importantă e problema de fond nu orgoliile cu cine plăteşte.
Oricum într-o relaţie cu adevărat serioasă nu stă niciunul dintre cei doi să-şi pună problema cine plăteşte ci cum să se rezolve efectiv problema de fond.
Salut!
Fata, ca ea isi face analize, nu baiatul!
Alea le faci chiar daca ai o relatie sau nu, la 6 luni...toata viata!
Daca stati impreuna, da, luati bani de la comun!
La fel cum e cu luatu' painii: plateste cel care are banii la indemana.
Sa nu cumva, sa ii ceri baiatului sa-ti plateasca el, te oferi tu, si daca se ofera si el, atunci te retragi. E controlul tau, pe el nu il avantajeaza cu nimic fizic, deci tu ar trebui sa platesti. Daca se ofera el...asta e altceva.
"dinulya a răspuns:
Ginecologul mi-a zis ca baiatul trebuie sa suporte cheltuielile... dar daca el nu are... suporti tu! "
- Seriooos?
Cred ca este in interesul amandorora ca problemele fetei sa se rezolve .
parerea mea e ca baiatu' ar trebui sa plateasca sau care se simte, desi baiatu' ar avea mai mult de castigat.
Ginecologul mi-a zis ca baiatul trebuie sa suporte cheltuielile... dar daca el nu are... suporti tu!
Mda. Cel care sta mai bine cu situatia financiara. Sau daca nu are niciunul macar puneti amandoi.
Cel mai important e ca sa se rezolve problema si dupa vedety voi cum platiti.sanatatea inainte de toate
Mie mi se pare corect ca fata sa suporte aceasta cheltuiala.
daca te duci cu prietenul la urolog ti s-ar parea normal sa platesti tu?
fiecare isi plateste cheltuiala.