Buna Eugen,
Voi incerca eu sa te lamuresc prin a-ti spune ca ea nu este indragostita de tine. Intre voi este vorba despre atractie si atat.
De ce atat, ma vei intreba? Daca de la prima intalnire exista atractie, cum e si in cazul tau, atunci e minunat de usor. Daca si tie iti place persoana respectiva atunci incearca sa duci lucrurile la un alt nivel. Propune-i o intalnire la care sa fiti singuri si lamureste lucrurile. Intreab-o daca are pe cineva si daca raspunsul este negativ stii ce sa faci mai departe.
Succes!
Dragoste deja? hmmm stiu ca exista dragoste la prima vedere dar
pai nu stiu, daca acum e inceputul relatiei, mai trebuie sa treaca pusin, sa vezi daca te iubeste, mai ales ca o sunat-o cineva cu nr privat si ea nu a raspuns, ar fi o suspiciune, de ce nu a raspuns?
la mine iti zic sincer, daca ma plimb cu un baiat, bla, bla, gata din prima zi sa-l iubesc? eee, mai trebuie sa treaca un timp sa incep sa-l iubesc, tu nu stii nimic despre ea, calitatiile ei, caracterul ei etc
Cel mai bine ar fi sa vorbesti tu personal cu ea, nu cred ca s-ar supara.Lamureste situatia cu fata.Nu am inteles prea bine ca nu ai fost prea explicit. Dar e singura varianta pe care ti-o pot da
Poate nu a raspuns la apelul privat ca era cu tine) nu stii ce a facut ea dupa.Ma rog nu conteaza, poate si ea simte ceva pentru tine.Singurul lucru pe care poti sa-l faci este sa ii zici in fata ca o placi si vrei sa fie prietena ta. Daca mai astepti mult poate ti-o fura altul
Pentru inceput fa rost de numarul ei.
Apoi, sun-o, spune-i frumos cine esti, zi-i ca te-ai simtit foarte bine in compania ei si ca ai vrea sa mai iesiti. Fi direct, daca te-a strans in brate in prima seara cand v-ati vazut, inseamna ca i-ai cazut bine. Actioneaza, nu mai sta pe ganduri! Bafta!
Buna eugen. ai zis ca ea nu a raspuns la telefon pentru ca tu i-ai sugerat sa faca asta. parerea mea e sa mai petreci cu ea cateva zile ca amici si atat, sa poti sa iti dai seama daca tu chiar o placi (ar putea sa iti faca tipa niste faze neplacute si sa iti dai seama ca de fapt nu e ceea ce parea ea a fi in prima zi). daca vezi ca simti ceva frumos pentru ea, intalniti-va si discutati. daca are prieten, renunta de tot, daca de abia s-a despartit, ai grija ca nu cumva ea sa planga pe umarul tau cateva luni apoi sa-si gaseasca pe altul (aici vorbeste experienta traita de mine), daca nu are pe nimeni si te place, ma bucur pentru voi doi. sunt o multime de posibilitati, cantareste bine lucrurile, alegerea iti apartine. ai grija de tine. poate ne mai auzim