| angel_4347 a întrebat:

Intr-o seara "m-am jucat" cu prietena mea, care este virgina, si a ramas virgina, vreau sa stiu care sunt riscurile ca ea sa ramana insarcinata...

Răspuns Câştigător
| SweetCandy a răspuns:

Depinde daca ai dezvirginat-o...si daca in fond si la urma urmei ati facut sex... daca nu...nu are cum sa fie insarcinata... dar daca sp k e si acum virgina...stai linistit!

15 răspunsuri:
kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Depinde ce inseamna acel v-ati jucat...Cum v-ati jucat... Daca nu a existat penetrare si nu a ajuns sperma in vaginul ei nu poata ramane insarcinata. Dar... data viitoare cand se va intampla... ai foarte multa grija la igiena pentru ca se poate alege cu o infectie. Pentru mai multe detalii cauta raspunsurile lui Psihosex cu privire la petting.

mlm
| mlm a răspuns:

Daca nu ai facut prostioare cu ea, cu siguranta nu are cum sa ramana insarcinata, dar daca ati facut vei fi taticlaughing

regis
| regis a răspuns:

Depinde ce joc v-ati jucat...

| M.J. a răspuns:

Cum te-ai jucat? de-a mama si de-a tata?

| Ellena a răspuns:

Daca e tot virgina nu e niciun risc sa fie insarcinata

| maryana5 a răspuns:

De unde sti ca a ramas virgina?

| naya a răspuns:

Te-ai jucat cu ea si tot virgina e? nimic nu stii.laughing

| Simonaa5 a răspuns:

V-ati jucat si inca e virgina

laughing ce joaca e aia
ia si tu un prezervativ
sa ia ea pastile...

| samantha_4979 a răspuns:

Poate sa ramana insarcinata numai in cazul unei ejaculari in vagin; pentru o ejaculare, e nevoie ca fata sa fie penetrata, dar cum ai precizat ca inca e virgina, himenul nu s-a rupt si nu cred ca a ramas insarcinata!
Pentru a fi 100% sigur ca nu e insarcinata ideal e un test de sarcina|!

| Andreea24 a răspuns:

Ce inseamna "v-ati jucat"? Daca inseamna ca ati facut sex sunt sanse foarte mari ca ea sa fie insarcinata, asta mai ales daca nu a existat protectie.
Si apropo de raspunsurile anterioare, poate fi insarcinata chiar daca a ramas virgina, poate avea himen elastic. Daca a existat penetrare deja deznodamantul poate fi periculos.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Ce înseamnă că v-aţi jucat?
O femei rămâne însărcinată în urma unui raport sexual neprotejat cu un bărbat în perioada de ovulaţie a femeii.
Deci unde te încadrezi?
Mângâierile, săruturile nu duc la o sarcină.
Face un test de sarcină şi vede rezultatul, îl face după 7 zile de la presupusa "joacă".
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

V-ați jucat cu perinile dezbrăcați?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca esti sigur ca a ramas virgina dupa joaca, riscul de a ramane insarcinata este o, iar daca nu esti sigur de jocul vostru, atunci este cazul sa faca un test de sarcina.

| angel_4347 explică:

Am citit pe net despre acel lichid seminar si imi fac tot felul de probleme...
cel mai important este ca nu am ejaculat!

| angel_4347 explică:

Nu am facut sex doar m-am jucat cu penisul in zona genitala a ei.