Depinde daca ai dezvirginat-o...si daca in fond si la urma urmei ati facut sex... daca nu...nu are cum sa fie insarcinata... dar daca sp k e si acum virgina...stai linistit!
Depinde ce inseamna acel v-ati jucat...Cum v-ati jucat... Daca nu a existat penetrare si nu a ajuns sperma in vaginul ei nu poata ramane insarcinata. Dar... data viitoare cand se va intampla... ai foarte multa grija la igiena pentru ca se poate alege cu o infectie. Pentru mai multe detalii cauta raspunsurile lui Psihosex cu privire la petting.
Daca nu ai facut prostioare cu ea, cu siguranta nu are cum sa ramana insarcinata, dar daca ati facut vei fi tatic
V-ati jucat si inca e virgina
ce joaca e aia
ia si tu un prezervativ
sa ia ea pastile...
Poate sa ramana insarcinata numai in cazul unei ejaculari in vagin; pentru o ejaculare, e nevoie ca fata sa fie penetrata, dar cum ai precizat ca inca e virgina, himenul nu s-a rupt si nu cred ca a ramas insarcinata!
Pentru a fi 100% sigur ca nu e insarcinata ideal e un test de sarcina|!
Ce inseamna "v-ati jucat"? Daca inseamna ca ati facut sex sunt sanse foarte mari ca ea sa fie insarcinata, asta mai ales daca nu a existat protectie.
Si apropo de raspunsurile anterioare, poate fi insarcinata chiar daca a ramas virgina, poate avea himen elastic. Daca a existat penetrare deja deznodamantul poate fi periculos.
Bună.
Ce înseamnă că v-aţi jucat?
O femei rămâne însărcinată în urma unui raport sexual neprotejat cu un bărbat în perioada de ovulaţie a femeii.
Deci unde te încadrezi?
Mângâierile, săruturile nu duc la o sarcină.
Face un test de sarcină şi vede rezultatul, îl face după 7 zile de la presupusa "joacă".
Pa, pa.
Am citit pe net despre acel lichid seminar si imi fac tot felul de probleme...
cel mai important este ca nu am ejaculat!
RRSecularHumanist întreabă: