Draga cata2cool revin din nou ...ai grija ca gelozia ta este foarte mare, e deja o boala cronica cred. De ce trebuie sa te iei dupa ceea ce-ti spune unul si altul? Nu crezi ca prietenii tai stiu si vad cat esti tu de gelos? Nu te-ai gandit ca ei te anunta ca ti-au vazut prietena in diferite locuri, cu diferite persoane de sex masculin sau ca au vazut-o asteptand in anumite locuri (exemplul cu autogara )doar ca sa se amuze ei pe seama geloziei tale? Dragul meu daca locuiti de 3 ani impreuna, daca va iubiti, daca va respectati, daca simtiti ca va completati unul pe celalalt, daca simtiti ca impreuna fiind formati un intreg de ce te tot framanti in acest hal. Uite ce te rog eu pe tine du-te la un psiholog si stai de vorba cu el deschis si fara retineri, explica-i toate aceste temeri ale tale(nu e o rusine sa mergi la psiholog, psihologul nu psihiatru), psihologul e medicul care incearca sa ne ajute fara medicatie ci prin comunicare sa ne definim si sa ne stabilim care sunt temerile noastre iar dupa de ce le-am definit si stabilit sa gasim impreuna cu psihologul cea mai buna cale de a scapa de acestea). Regret nespus de mult ca nu sunt din acelasi oras cu tine si ca nu pot sa ma intalnesc cu tine ca sa vorbim "face to face" as avea foarte multe sa-ti spun. Tu ai nevoie de cineva in care sa ai incredere ca te va asculta, te va ajuta si nu te va trada(adica nu va tine secret ceea ce ii povestesti) dupa ce ii vei spune temerile tale. Te rog ai mare grija ca in acest mod relatia ta se va destrama, voi va veti desparti cu alte cuvinte dragostea, iubirea si relatia ta de 3 trei ani se va narui.
Buna, eu cred ca ar trebui totusi sa ai incredere in ea, din moment ce sunteti de atat timp impreuna, ma gandesc ca o cunosti, intr-o relatie trebuie sa existe incredere.Nu trebuie nici sa ai incredere oarba, totusi nu aduce acuzatii inainte de a fi sigur, sti cum e, e nevoie de dovezi, s-ar putea sa gresesti cu banuielile si sa te inseli in privinta ei.Incearca sa afil cum sta treaba, dar ai mare grija se poate ca intre cei doi sa nu fie nimic mai mult decat o amicitie, nu trage concluzii pripite!
De inselat nu se stie sigur. dar luand in considerare faptele te-a mintit.deci e clar ca ascunde ceva. posibil sa aiba o aventura...ai mare grija.
Eu una cred ca ea este doar amica cu soferul acela, dar in legatura cu minciuna...lasa de dorit
cred cel mai bine ar fi sa aveti o discutie serioasa si sa vedeti ce trebuie sa faceti incontinuare cu relatia
Mrpitbullro si eu am un iubit de ceva timp si am un amic care daca ma suna si la 3noapte sa ma duc cu el undeva ma duc. Oricum cred, cata ar trebui sa faca ce ii spune inima
Cel mai urat lucru intr-o relatie este minciuna si eu am primit prea multe minciuni din partea ei si doare chiar daca a trecut mult timp.
Cred ca e timpul pentru o discutie serioasa in care s-o intrebi ce-si doreste cu adevarat pe tine sau pe alti
Eu cred ca nu e nimic intre ea si soferul, dar faptul ca te-a mintit nu e prea bine. Ar trebui sa o intrebi de ce te-a mintit si ce vrea de la relatia aceasta
sper ca ti-am fost de ajutor
Ehe dupa cum ti-am mai spus nu poti spune clar ca te insala sau nu... dar nu ai intrebat`o si u de unde pana unde o suna soferu la 1 noaptea sa o invite la o cafea in oras ...sincer sa fiu deja "povestea" incepe sa prinda contur.imi sustin pentru a doua oara parerea : te insala