| miley155 a întrebat:

Intr-o zi baiatul de care imi place a vrut sa-mi spuna ceva dar a venit prietenul lui si el sa emotionat si a zis doar,, trebuie sa plec". De atunci ma evita adica ma saluta dar dupa aia pleaca. Oare de ce?

3 răspunsuri:
| Paula007 a răspuns:

Indiferent ce a vrut sa=ti zica, momentul a fost stricat si daca tu incerci sa scoti de la el, cu forta, risti sa-l indepartezi definitiv.

adevarul e ca nu poti sa faci prea multe, doar sa nu-l presezi, sa te comporti cum ai facut-o pana in acel moment. nu-l agasa, dar nici nu-l ignora.
incearca asta pentru o vreme, si daca simti ca incepe sa fie mai putin emotionat, poti tu sa-l abordezi. vorbeste-i despre muzica ta preferata, sau un film pe care l-ai vazut (sa nu fie romance, o comedie ) si care crezi ca i-ar placea. chestii marunte care sa nu-l sperie. incearca sa creezi un teritoriu comun pentru voi, sa vada ca nu sunteti chiar asa diferiti si ca ar putea sa fie cu tine, fara sa-i fie teama de tine happy

succesbatting eyelashes

| smile a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu el cand sunteti voi doi singuri. sucess

| clauss a răspuns:

Isi facuse curaj si probabil vroia sa ti spuna ca nu-i place de tine si sa nu ti faci sperante, eu asa vad situatia dupa cum ai spus ca te evita si nu te mai saluta. imi pare rau, eu asa vad situatia, sper sa ma insel, dar nu raspund ce vrea sa auda cel ce pune intrebarea si ce cred eu, sper ca ai inteles miley