| VerginicăVacăGrasă a întrebat:

Intr-un cuplu cu varste de peste 20, este normal sa se mai tina cont cine suna primul sau care suna mai mult, sau vi se pare pueril aceasta gandire..de exemplu "nu il sunt azi ca l-am sunat ieri, sa ma sune el si etc."

Răspuns Câştigător
| Ecea a răspuns:

Femeile sunt idioate in general. De fapt, nu sunt sigur ca barbatii sunt mai grozavi. In fine...
Relatiile in general sunt de rahat, unul din doi, sau chiar amandoi uneori, au probleme existentiale.
Nu mi se pare normal sa se tina cont de cine suna, si nu mi se pare normal nici sa sune daca nu are ceva de spus. De dragul de a suna, nu sun pe nimeni.
Este o gandire puerila, poarta o discutie cu ea, daca nu intelege, cauta-ti alta, meriti ceva mai bun.

7 răspunsuri:
| Alexutsa_2737 a răspuns:

DEpide de ce fel de cuplu. Eu si fostul meu iubit desi eu aveam 16 ani si el 19 nu tineam cont de asa ceva si ne comportam foarte bine si uneori le spunea prietenilor ca sunt viitoarea lui sotie. Adica nu tineam comnt de aceste aspeste. Daca il sunam eu azi si a doua zi el nu ma suna tot eu il sunam. Astea ce zici uh sunt niste chesti de copii de 5-6 aniwinking

| Cristina_Simona_1998 a răspuns:

Este normal deoarece fata se gandeste la baiat dar sa se mai gandeasca si baiatul la fata dar in cazul tau e nepoliticos

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta e gandire reactiva! Nu poti sa consideri sunatul ca pe un "favor" facut celuilalt, ce implica o obligatie sau recompensa la schimb... suni pentru ca ai o problema, sau pentru ca ti-e dor de celalalt, sau pur si simplu pentru ca esti mai volubil si simti nevoia sa auzi schimbi o vorba, ce mai!
Este nosrmal ca o persoana mai introvertita sa nu prea te sune ea prima din propia-i initiativa, daca nu are subiecte stringente de comunicat, dar asta nu inseamna ca nu tine la tine.

| LeonardoDiCapra a răspuns:

Astea-s tâmpenii! Îţi suni partenerul/partenera când îi simţi lipsa, sau când ai ceva de comuunicat cu respectivul/respectiva!
Cine sună e total neimportant! Am 15 ani şi din câte relaţii am avut, în niciuna nu a intervenit această "întrebare"!

| DeeaMarry a răspuns:

Nu cred ca este normal sa se mai tina cont de astfel de "reguli" atunci cand relatia a trecut de prima faza, adica atunci cand exista incredere reciproca si siguranta.

| mona a răspuns:

La varsta asta nu mi se pare normal sa se tina cont de asa ceva dar fiecare face cum considera ca-i mai bine

| Sofer a răspuns:

Nu neapărat. E o prostie.