Totul depinde de dorinta celor 2! Fiindca dorinta trebuie neaparat sa fie de ambele parti,altfel,nu mai e cuplu ala! Si desigur se serveste la pachet cu multa,multa igiena! Insa,merita incercat,s-ar putea sa placa! Sunt cupluri care-au incercat o data, au vazut cum e si cam asta a fost tot! Dar, au incercat
Nu mi-ar placea sa mi-o traga unul in intestinul gros
am alta gaura facuta special pentru asa ceva
Contra; nu pentru ca as avea prejudecati ci pentru ca nu mi se pare igienic.
Dar de ce ai pus normai? ce restul sunt anormali? in fine sa iti raspund la intrebare:p. poate fi si pro si contra deoarece totul depinde daca vrei sau nu, ceva anormal nu este dar nici obligatoriu nu este. totul tine de parteneri si de intimitatea si increderea pe care o au unul in celalalt.
Adica cum oameni normali? Dar ce nu sunt toti oamenii normali? Ce daca este pro sau contra sexului anal.Acum fiecare cu parerea lui, ca daca si ei ai place sexul anal foarte bine daca nu asta e.Si an primul rand sexul anal este frumos si placut daca este facut de cineva cu cap nu de un disperat.
"oameni normali" in sensul ca sunt 2 pers de sexe diferite, nu homosexuali. Multumesc pentru raspunsuri.
Depinde de persoanele din cuplu daca la aman2 le place pro daca nu le place contra cei asa greu. daca ar fi dupa mine contra
Contra! Deci eu sunt cu un baiat de 2 ani si jumatate si n-am facut sex, nici nu vream sa facem si ne simtim fff bine nu inteleg cu ce va incalzeste pe voi daca faceti sex?! asteptati sa aveti o varsta mai indicata si ganditi-va la riscuri!
linarkfts întreabă: