Intr-un cuvant e cam greu, dragostea e magie, e dorinta, e gelozie, e fericire, suparare, tristete cand esti indragostit nu poti face altceva decat sa te gandesti la persoana aia, sa o visezi zi si noapte, sa ii duci doru desi l-ai vazut acum cateva minute ultima oara, dragostea adevarata e aceai care inloc sa desparta doua persoane ce stau la distanta le apropie, le face sa fie unu si aceias persoana, cand iubesti nu astepti sa ti se spuna te iubesc ci vrei sa descoperi asta in gesturi, in vorbe.Ea nu vine mereu eu am crezut de atatea ori ca eram indragostita insa era doar o iluzi iar acum cand am intalnito as lupta pentru ea si cu dinti si pana la ultima mea suflare pentru ca e atat de captivanda, de frumoasa e asemeni cerului de cea mai albastra culoare pe care norii albi de vara formeaza mii de forme, e asemeni vantului rece in ceea mai secetoasa vara etc. Multa bafta si nu iti face griji dragostea adevarata vine singura nu trebuie sa o cauti tu
Dragostea nu se scrie, spune sau desena.Se SIMTE, traieste, se FACE.Se intretine.
Dragoste nu poate fi descrisa in cuvinte, e o stare de suflet minunata, care ne face mai buni! dar daca ar fi sa o descriem intr-un cuvant ar fi " magica "
Dragostea nu se poate descrie in cuvinte, ea se simte... xcum este ceea ce ti se poate intampla mai frumos:X
Nu se prea poate descrie intr-un singur cuvant... dar daca ar fi sa aleg as spune ca e MAGICA
Dragostea nu se explica in cuvinte, o simti pur si simplu.E un sentiment minunat!
Dragostea este PUTEREA de a lupta indiferent de cauza. dragostea este BUCURIA oferita in fiecare clipa de cel de langa tine. dragostea este SATISFACTIA ca ai castigat un suflet pereche. dragostea este MANDRIA care iti da puterea de a ridica capul din pamant si sa spui TE IUBESC!
zitiala întreabă:
Madiii_5860 întreabă: