| dyadoll a întrebat:

Intrbare mai mult pentru baieti: Cum imi pot excita iubitul la maxim? Ce va place voua mai mult? Sunt de 1 an cu el si acum o luna m-a dezvirginat ai atat pentru ca a fost nevoit sa plece in strainatate de urgenta vine luna viitoare. Pe scurt nici eu, nici el n-am avut mari placeri, eu chiar deloc pentru ca au fost durerisad. Cel mai serios/serioasa primeste vot si funda! vreau cat mai explictit sa fie.

Răspuns Câştigător
| andra_8435 a răspuns:

Buna. Pai acum depinde de prietenul tau. Trebuie sa-i gasesti punctul unde se excita el. Uite de ex prietenul meu pe burta se excita cel mai tare. Eu nu cred ca o sa iti fie de folos in acel moment sfaturile primite de aici pentru ca in acel moment nu o sa stai tu sa te gandesti aici. Eu cred ca ar trebui sa te gandesti unde crezi ca l-ar putea avea daca zici ca esti cu el de un an inseamna ca il cunosti destul de bine. Un sfat:incearca in momentul ala sa lasi totu sa vina de la sine sa nu stai incordata sau ceva de genu pentru ca nu o sa te simti foarte bine si daca spui ca atunci cand te-a dezvirginat nu ati avut mari placeri... Nu stiu ce sa zic trebuie sa te gandesti si sa lasi totul sa vina de la sine.

Bafta:*! Si sper ca de data asta sa aveti placere amandoi:*

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

E normal prima data sa te doara mai ales erai virgina si in plus el nu sa simtit bine pentru ca tu nu erai in largul tau cred eu

| Zoe_7457 a răspuns:

Daca esti abia la inceput nu te grabi sa cauti raspunsuri pe TPU lucrurile astea vor veni de la sien in timpul cand veti fi doar voi doi tu pur si simplu experimenteaza cat mai multi alaturi de el si dedica'te lui iar restul va veni de la sine.fiecare om e special si are ceva special la fel ca iubitul tau deci o sa ii descoperi punctele pe parcurs, intreaba'l vb deschis nu te jena sa pui intrebari mai ales la inceput pentru ca e normal sa nu stii anumite lucruri, dar de asta e el langa tine sa te sprijine si sa te indrume.cat despre exitat da o cautare pe google"zone erogene baieti" si vei gasi sa citesti pana te plictisestilaughing la fel si pozitii experientza sexuala etcbatting eyelashes. in legatura cu durerea este perfect normal la inceput o s atreaca cu timpuul, incearca sa te relaxezi mai mult si sa uiti de durere gandeste'te doar la voi doi etc el are o ff mare importanta in treab astatongue funditabatting eyelashes?

| TormentOfSins a răspuns:

Baietilor le place sa aiba o fata dezinhibata plina de imaginatie care stie ce vrea pentru ea nu pentru noi care sa se bucure de noi