| roxana_9288 a întrebat:

Intre prietenie-iubire...
problema mea e ca sunt cu prietenul meu de 7 luni, am avut cea mai frumoasa relatie. pana cand prietenul lui a bagat cam multe strambe si etc. am ajuns sa ne cam certam si, el sustine ca ma iubeste dar ca nu il poate lasa pe el pentru ca pe el il stie de o viata si dk e sa ne desp tot la el merge. cu prt lui nu e de acord nimeni, nici macar familia lui dar totusi... pana acum il lasa pe el pentru mine dar cum am ajuns la certuri... si ca sa ne putem impaca eu a trebuit sa accept prietenia lor, dar bineinteles ca nu po sa o acceptstraight face acum ce e mai important, iubirea sau prietenia?

6 răspunsuri:
| angel_6687 a răspuns:

Scumpo, niciodata nu te poti baga intre doi prieteni, exista o vb " o "fata" gasesti pe toate drumurile, un prieten adevarat mai greu."

| adyadyy a răspuns:

Mai eu cred ca si una si alta... dar trebuie sa ajungeti la o intelegere...

| AddaXD a răspuns:

Buna intrebre...sincer, eu nu pot sa raspund, dar incearca sa se pastreze si una si alta

| Just a kid a răspuns:

Am fost si eu in situatia asta...numai ca eu i-am interzis sa se mai intalneasca cu el.si la inceput chiar nu sa mai intalnit cu el. dar la prima cearta la cine s-a dus sa se planga si sa se descarce? la pr lui.nu am putut sa ii reprosez mare lucru pentru ca pe de o parte l-am inteles. ii facusem o figura nasoala si suferea si nu putea acasa ca parintii lui nu ma suporta si cred ca neam desp de muuuuult. dar de atunci a inceput sa ma minta intruna si imi zicea ca nu se mai intalneste cu pr lui si totusi se intalnea.singura diferenta a fost ca de cand ii interzisesem sa se intalneasca cu el nu ne mai certam din cauza lui.nu mai vb aiurea nu mai baga in seama ce ii zicea ala. orkm m-a durut frt tare sa aud ca nu a renuntat la el asa cum mi-a promis decat pentru o perioada foarte scurta. dar cu greu am inteles s eu ce greseala am facut ca l-am pus sa aleaga...sad

| chrystyna a răspuns:

Pai, in viata sunt importante aman2 si iubirea si prietenia. Dar iubitul tau nefiind sigur de relatia voastra si de viitorul ei, prefera sa il pastreze pe prietenul tau(pentru orice eventualitate, intelegi?). Asa ca nu cred ca poti interveni intre ei, dar ar trebui sa-i explici prietenului tau ca nu suporti tipul respectiv si sa faca cumva sa va pastreze pe aman2.La inceput asa era si iubitul meu cu prietena mea cea mai buna, pana a vazut ca eu sufar la chestia asta.Nu stiam cum sa ma impart, tinand cont ca ei stau in Italia, si ii vedeam pe amandoi de cateva ori pe an.Acum se suporta pentru mine si sper ca totul sa fie ok in continuare.Pentru mine cel mai important e iubitul(ca imi e si prieten in acelasi tp), Dar cand e ceva, prietena cea mai buna e singura pers cu care poti vb.Nu crezi si u ca e asa?
Mult succes!

| andrutski a răspuns:

De obicei prietenia. Adica un prieten adevarat il ai pe o perioada foarte lunga de timp, dar iubirea nu tine de obicei la nesfarsit.
In schimb sunt si exceptii, prietenul meu de exemplu s`a certat de multe ori cu prietenul lui cel mai bun pentru ca el nu era de acord cu relatia noastra, considera ca l-a lasat pe el pentru mine. Acum cei doi nu mai vorbesc aproape deloc, prietenul meu si-a schimbat anturajul si isi petrece mai tot timpul cu gasca din cartierul meu.
Dar el e doar o exceptie. in general baietii nu isi abandoneaza cel mai bun prieten pentru o fata, oricat de mult ar iubi`o. Parerea mea este sa vorbesti cu acel baiat care va pune voua ' bete in roate', poate ajungeti la o intelegere. Il santajezi, ii spui ca ii faci lipeala cu o prietena de a ta, de care ii place lui, sau nu stiu, trebuie sa fie ceva care sa ii convina si lui, si in schimb nu se mai baga intre tine si prietenul tau. Bafta:*!