| Majestyero a întrebat:

Intreaba:

Buna TPU deci sunt intr.o foarte mare dilema. In locul unde invat eu este un baiat froarte frumos care e gen cel mai popular din scoala si umbla mereu cu grupul, are o gramada admiratoare printre care si prietena mea.Noi nu suntem populare suntem cum sa zic ..normale si avem si noi grupul nostru si ieri eram aprope de intrarea in liceu cu prietena mea si unul din " baietii populari" din grupul baiatului de care va spuneam a venit la mine sa ma ia peste picior cu vorbe gen " ce zici draga vi cu mine la film te las pe tine sa platesti " si a inceput sa rada.Eu nu am observat dar baiatul de care va spuneam era pe aproape, a auzit si a venit si l-a inpins spunandu-i sa nu vorbeasae el asa cu mine si s.au certat si azi baiatul ala nesimtit nu a mai stat cu grupul de populari, dar mai rau e ca prietena mea a asistat la toata scena si acum e suparata pe mine.Eu nu am nimic cu acel baiat si niciodata nu i-am dat de inteles ca il plac dar el mie da cel pitin asa a parut de exemplu intr.o zi intarziasel la ore si el era afara (nu prea da pe la scoala) si mie mi.a cazut o foaie si el a alergat sa mi.o dea si zambea asa la mine si cand mi-a dato m-a luat de mana si a spus sa am grija.E destul de ciudat eu nu vreau sa se intample nimic pentru ca ma cunosc si ma indragostesc repede si nu vreau sa i fac asta pretenei mele.Va rog ce sa fac  ps :locuiesc in germania scuze daca am greseli gramaticale

Răspuns Câştigător
| DracusorImpielitat a răspuns:

Poate i-ai cam cazut cu tronc, adica esti romanca, arati probabil diferit de celelalte fete (mai exotica laughing ) si poate faptul ca nu esti o "admiratoare" de a lui l-a atras si mai tare. Desi poate sunt sanse ca el sa vrea sa isi bata joc de tine, dar nu se stie, probabil nu are intentii rele. Cat despre prietena ta, e cam proasta ea de felul ei daca s-a suparat doar pentru ca baiatul ala ti-a luat apararea, mai ales daca e o fana de a lui. Si pana la urma cine e el de are admiratoare prin toata scoala, Justin Bieber laughing? Asa de frumos e? Eu sincer nu pot sa inteleg fetele care fac o obsesie si admira o persoana doar din simplul fapt ca arata bine. Eu zic sa lasi lucrurile sa mearga de la sine si sa vezi daca baiatul asta chiar merita si ai grija de tine :*.
P.S.: Trimite-mi si mie mesaj cu facebook-ul tipului, sa ma conving si eu daca e asa de frumos de il admira toata lumea rolling on the floor.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Il ignori, draga mea! Doar asa te poti scuti de o eventuala ''indragosteala''. big grin
Cand il vezi ca se fataie pe langa tine, evita-l. Iar daca va continua sa-ti dea tarcoale devenind insistent, spune-i intr-un mod frumos ca nu esti interesata!

| Hakuouki a răspuns:

Da ai greseli, dar nu am de gand sa te scuz. Uite, nu stiu daca baiatul chiar te place sau e doar dragut cu tine, in filme cand se poarta asa e indragostit si totul e roz si cu floricele, dar in viata nu poti stii exact ce e in sufletul lui, dar daca te place si tu il placi pe el si aveti ocazia, eu zic sa incerci o relatie cu el, prietena ta, daca iti este prietena, se va bucura pentru tine, dar nu e corect sa pierzi tu un baiat de care iti place (bonus e si popular) doar din cauza asta, nu ar fi corect nici pentru baiat.

| RedDeath a răspuns:

Iti dai seama daca te place sau nu. In plus, dupa tine ar trebui sa fie morti baietii, nu invers. Vezi daca il poti face sa iti dea mai bine de inteles daca te place sau nu. Tot ce ai descris pana acum sunt doar mici modalitati de a face si mai multe fete sa \lesine'' dupa el. Patetic!