Poate i-ai cam cazut cu tronc, adica esti romanca, arati probabil diferit de celelalte fete (mai exotica ) si poate faptul ca nu esti o "admiratoare" de a lui l-a atras si mai tare. Desi poate sunt sanse ca el sa vrea sa isi bata joc de tine, dar nu se stie, probabil nu are intentii rele. Cat despre prietena ta, e cam proasta ea de felul ei daca s-a suparat doar pentru ca baiatul ala ti-a luat apararea, mai ales daca e o fana de a lui. Si pana la urma cine e el de are admiratoare prin toata scoala, Justin Bieber ? Asa de frumos e? Eu sincer nu pot sa inteleg fetele care fac o obsesie si admira o persoana doar din simplul fapt ca arata bine. Eu zic sa lasi lucrurile sa mearga de la sine si sa vezi daca baiatul asta chiar merita si ai grija de tine :*.
P.S.: Trimite-mi si mie mesaj cu facebook-ul tipului, sa ma conving si eu daca e asa de frumos de il admira toata lumea .
Da ai greseli, dar nu am de gand sa te scuz. Uite, nu stiu daca baiatul chiar te place sau e doar dragut cu tine, in filme cand se poarta asa e indragostit si totul e roz si cu floricele, dar in viata nu poti stii exact ce e in sufletul lui, dar daca te place si tu il placi pe el si aveti ocazia, eu zic sa incerci o relatie cu el, prietena ta, daca iti este prietena, se va bucura pentru tine, dar nu e corect sa pierzi tu un baiat de care iti place (bonus e si popular) doar din cauza asta, nu ar fi corect nici pentru baiat.
Iti dai seama daca te place sau nu. In plus, dupa tine ar trebui sa fie morti baietii, nu invers. Vezi daca il poti face sa iti dea mai bine de inteles daca te place sau nu. Tot ce ai descris pana acum sunt doar mici modalitati de a face si mai multe fete sa \lesine'' dupa el. Patetic!