| tpuhelp a întrebat:

Intreaba o prietena. poti ramane insarcinata de la masturbare? mi-a zis ca are toate simptomele.nu am stiu ce sa ii zic.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca prietena ta si-a tras-o inainte cu un tip, a ramas insarcinata si acum crede ca e de la masturbare...so sad:-

39 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am auzit ca o fata si-a varat o papusa barbie in zona intima si peste 3 zile a nascutbig grin...nu vreau sa te sperii dar asta s-a intamplat...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Na drace laughing auzi filozofie laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie mi-a spsu o fata ca poti ramane de la un deget cred ca re probleme cu capulaughing))))))))))))))rolling on the floor))))))))))nu ai cum nu?laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nare cum sa ramana insarcinata fara sa faca sex cu un baiat e imposibil!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nai cum fara a face sex cu un baiat

| tpuhelp explică:

Eu i-am zis ca nu da ma tot bate la cap ca ea are sigomptome. gosh. la medic nu vrea pe mine nu ma asculta. o chem sa vada cu m 5 oameni si cu mine 6 ii zic nu. si pe oricine intreaba.mersi ca ati scris o sa o aduc pe pag asta sa inteleaga.ca nu... ea are 18 e mai mare decat mine cu un an si cu toate astea nu vrea sa intelega...

| tpuhelp explică:

Prietena care m-a intrebat e cu un an mai mareca mine are 18 eu 17
i-am zic ca nu poate dar e incapatanata zice ca poate gresesc :O.
da,, nici nu vreau la medic''. imi zice.asa ca am postat aici sa vada ca nu

| tpuhelp explică:

Ca sa va raspund la toti o dta.am 17 prietena mea e cu un an ma mare. dar nu vrea sa inteleaga cand ii zic nu fata nu.asa ca am postat aici ca sa se convinga. sper ca mesajul asta sa apara am scris de vreo 18 ori

| madalina_6006 a răspuns:

Insarcinata poti ramane numai daca ai avut contact sexual cu un baiat