| harciog a întrebat:

Intreb aici cu speranta ca i s-a mai intimplat cuiva si va sti despre ce-i vorba.Eram pe la virsta de 22 de ani cind am cunoscut o femeie nu conteaza ce culoare, ce virsta sau cit de frumoasa sau desteapta era. Cert este ca faceam sex ca apucatii de vreo 5-6 ori in fiecare noapte. dar dus la epuizare de parca ne ceream sfirsitul atunci amindoi. S-a intimplat ca dupa vreo 2 saptamini sa ma apuce un tremurat spasmodic pe la munca, de nu stiam ce-i cu mine si nu numai o data.Am vorbit si cu ea si avea parte de aceleasi manifestari. Din ce cauza? Fara raspunsuri timpite sau in bataie de joc sau luare in ris va rog.

10 răspunsuri:
| elasexygagica a răspuns:

O mai facem odata ca sa iti reimprospatezi memoria?love struck

| CoquineNoire a răspuns:

Nici nu intrebam ce varsta, culoare, sau cat de frumoasa era.
alea sunt crize de spasmofilie, apar de la extenuari (in cazul vostru, sexuale), stres, lipsa de calciu, sau consum de cafea, alcool si tutun in exces.
coincidenta voastra posibil sa aiba legatura cu faptul ca "faceati sex ca apucatii".
am mai auzit de astfel de cazuri.

azi sunt serioasa, nu iau la misto.

| CoquineNoire a răspuns:

Si inca ceva, tot ce e in exces dauneaza, chiar daca sexul este sanatos, se poate face si infarct in timpul acestuia.

| harciog explică (pentru CoquineNoire):

Macar crapi fericit.O zi buna, m-am carat naibii d-acilea.

| Elena1234456 a răspuns:

Ati ramas "conectati" poatehee hee. Coinidente?

| harciog explică:

Ela,nu te juca cu rabdarea mea fataaa...

| anonim_4396 a răspuns (pentru harciog):

Vai! Rusine! Fata se ofera sa te ajute cu probleme medicale si tu... laughing

| Alystar a răspuns:

Daca tot faceti asa de mutl sex, beti cat mai multa apa si mancati cat mai bine si sanatos, ciocolata da energie.
Voi consumati energie deci trebuie sa aveti de unde sa o consumati. Va inteleg ca faceti de 5 ori pe noapte dar daca vreti ca pe viitorul apropiat sa mai aiba cine sa faca sex mai temperativa, macar odata la 2 nopti sau daca tot faceti in fiecare noapte in loc de 5-6 faceti maxim 3. In loc de 5-6 partide faceti si voi doua finalizari orale, ca alea nu's chiar asa de extenuante.

| popavlm a răspuns (pentru Alystar):

Asta mi se pare cel mai corect raspuns...

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Poate că vă scădea glicemia