| Awesom a întrebat:

Intreb si eubig grine ce va plac baietii rai unora dintre voi? Chiar aveti nevoie sa-i schimbati? De ce unele dintre voi sunt ipocrite si spun ca nu ar umbla cu smecheri de astia si de fapt iubitii vostri sunt din categoria"smecherasi de cartier"?

18 răspunsuri:
| Angelique a răspuns:

Pentru ca asta e stilul nostru...fiecare-si traieste viata cum vreatongue!

| Bєíbч a răspuns:

Orice fata are preferintele ei! Dar majoritatea fetelor aleg baietii " rai", " smecherasi de cartier". Ei stiu sa.si traiasca viata la maxim si sa.si apere iubitele! Dar un baiat care e tocilarul clasei si nu face decat sa invete nu ar sari la bataie dk cineva s.ar lega de iubita lui :p

| NoUseForAName a răspuns:

Pentru ca fetele cauta sa fie totul special pentru ele.
Poate intr-un baiat de treaba, la locul lui nu vede nimic insa intr-un smecher si un cocalar vede raiul, uite ca va inselati.

Un baiat stie sa va iubeasca chiar daca e cuminte sau smecher insa cel cuminte totdeauna te va aprecia asa cum esti si te va accepta cu defectele tale, te va iubi si nu se va indoi de tine, pe cand smecherul face tocmai invers.

| MasterOfDisaster a răspuns:

Asta e o intrebare buna...multe fete incearca sa `modeleze` baietii,dar normal ca nu reusesc nimic.un smecher e mai interesant decat un tocilar, probabil fetele se simt mai importante, daca umbla cu un baiat `tare`.
un baiat care incalca regulile e mai.interesant(stiu ca am mai zis o data :p ), si este palpitant sa o faci impreuna cu el.

de obicei `fetele cuminti` ajung sa umble cu baietii astia.

in legatura cu ipocrizia...fiecare fata e cu nasu pe sus, ca sa zic asa, si nu va recunoaste niciodata ca `golanu ala` i se pare interesant.

| consiliera a răspuns:

Tupeul.Asta se cauta acum.Nu mai sunt la moda"baietii buni". Aventura, adrenalina, smecheria.Nu te stresa o sa treaca.

| Angelofdarkness862 a răspuns:

@Bєíbч sa mori u eu am numai zece la scoala si i-am batut pe toti care s-au luat de colegele mele sau de alte prietene de-ale mele big grin si nu sunt nici smekeras sau de astea pentru ca nu ii suport pe fraieri aia big grin

Toate se duc pana la urma la baietii cuminti deoarece aia smekeri nu prea au viitor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da' de un' stii tu ce iubite au alea de ai scris mai sus? La asta mi s-a blocat creierul si nu pot trece mai departe.
Eu nu ma uit la baieti.Imi vad de treaba mea.
Pe 'net nu toata lumea-i cum crezi.

| elasexygagica a răspuns:

Ador baietii rai pentru ca sunt dominatori in patlove struck ador sa fiu legata:X

@elasexygagica ce ti-asi face eu tie big grin ai merge cracanata putin cateva ore rolling on the floor

| jdbsg a răspuns:

Suna urat smecherasi de cartier...si sper ca nu te referi la toti taranii cu lanturi de 2 kg ci la cei cu gasca si bine cunoscuti.parerea mea e ca atunci cand fata e mai timida si are langa ea un baiat mai tupeist si mai cunoscut completeaza cu lista de tupeu a fetei, insa in privinta gusturilor credc ca unele fete se simt mai respectate cand umbla cu baieti de genulwinking

| anca13 a răspuns:

Pe cine esti suparat de fapt?

| Klepto a răspuns:

(Unele)Fete sunt extrem de incapatanate, si cred ca prin bunatatea lor si faptul ca (se considera)sunt speciale, o sa schimbe acel "baiat rau", ca au vazut in prea multe filme chick flick.De ce le plac? Pentru ca sunt incitanti si aventurosi si au incredere in ei.Pacat ca unii(majoritatea) nu sunt facuti sa faca casa buna, dar fetele cum ele cred in "bunatatea va invinge spiritul sau rebel si-l va face al meu pentru totdeauna" si tot incearca si incearca.Ce se intampla dupa? Simplu, baiatul rau o raneste, ea incepe sa plange, dupa care incepe sa canta vestita poveste "m-am saturat de baietii rai, vreau un baiat serios, decent, care sa ma respecte si sa ma iubeasca, la mine nu mai conteaza aspectul"; isi face un "iubit", o trateaza bine si frumos, dupa 2-3 luni, il paraseste ca baiatul se poarta prea bine cu ea(bun motiv), si se intoarce la acelasi baiat rau, care o trateaza rau si o inseala.De ce le plac baietii rai? Ca fetelor le place sa fie tratate ca un pres, ca un gunoi, sa fie inselate, sa nu auda nici un "Te iubesc".

De ce spun ca n-ar umbla cu baieti rai?
Ele spun multe, numai ca nici 1% nu-i adevarat.Fiecare fata doreste un procent de baiat rau, numai ca nu vor sa recunoasca.
Ce fete umbla cu baietii rai? Fix fetele alea usoare, vulgare etc., de asta nu trambiteaza asta, ca sa nu fie comparate, baietii rai nu au un renume foarte bun.

Nu-ti bate capul cu fetele, n-o sa le intelegi niciodata, si nici nu o sa recunoasca ca sunt ipocrite.

| laureen a răspuns:

In mare parte noua fetelor ne plac baietii rai, pentru ca in primul rand stiu sa ne abordeze, sa ne amuze sa ne faca sa ne simtim bine si in largul nostru. ei ne ofera tot ce pot ca sa ne faca pe plac si cel putin la inceput ne trateaza ca pe niste regine...plus ca au tupeu si cu ei nu ne plictisim.si factorul cel mai important de care multe fete nu-si dau seama este siguranta."baietii rai" ne ofera o anumita siguranta, ne fac sa ne simtim in siguranta alaturi de ei, lucru care conteaza foarte mult pentru ca noi vrem sa fim protejate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da te-ai intrebat vreodata de ce baietilor le place sa se uite
dupa fete cu pretenti, sexy si curve nu nu te-ai intrebat ei bine poate o sa zici ca nu este asa si asa mai departe ca te uiti la suflet si alte baliverne din astea ei bine nu asta ii adevarul unor fete le plac baieti rai pentru ca se simt in siguranta si ca primesc energie si sa stii ca chiar pot fi apreciate de un baietas rau dar acu sa fim seriosi tu nu te-ai uita la una cu jumate de c.r gol si cu tatele pe afara ba da dar te-ai uita la una care este imbracat frumos, dae decent nu cer daca ar fi frumoasa ca soarele tot ar trebui sa iti arate un san una, alta!
ei bine gandeste-te un pic un baiat este interesant si daca este cuminte la locul lui dar un baiat la lcul lui sar da la o fata ar vorbi cu ea ar bag-o in seama nu dar un smecheras ar sti sa o abordeze

| Pralină a răspuns:

Pai alege si tu: o bunaciune smechera amuzanta cool populara cu 90-60-90 sau o tocilara cu tatele ca dosu' de la lingura, la care ii e frica sa te tina de mana?

| Pralină a răspuns:

@elasexygagica ca de obicei, capul tau sta in permanenta numai la f**ut

| Bєíbч a răspuns:

@ Angelofdarkness862 poate m.am exprimat gresit doar unii sunt ca tine, si cand spun unii ma refer la un procent de 2-3% laughing Rai in categoria baietiilor " smecherasi" cam toti sunt asa big grin. Bravo tie daca iti sta capul si la sk si la fel te mult si la protectia colegel tale :p