| xFaith a întrebat:

Intrebare : A fost cazuri cand ati fost gelosi/geloase? Daca da, cum a-ti scapat de aceasta gelozie?

Răspuns Câştigător
caramela
| caramela a răspuns:

Buna avynghappy
se zice ca atunci cand iubesti cu adevarat, esti un pic si gelos, atat timp cat e o gelozie constructiva, nu ai de ce sa iti fie teama, dar daca gelozia duce la extreme, ori pui punct relatiei, ori trebuie sa vezi despre ce e vorba si sa tratezi cauza, in tinerete poate eram amandoi un pic gelosi, dar eu si sotul ne-am casatorit din dragoste si respect, nu au fost la mijloc bogatii si nici interese, am trait momentele pas cu pas si asteptam cu ardoarea sosirea pe lume a primului printisor, amandoi am stiut ce avem in patul nostru, am stiut sa depasim cu bine orice obstacol impotriva celor care ne voiau despartiti, astazi avem 24 de ani de la casatorie si avem 2 ingerasi de care suntem tare mandrii+noul membru al familiei..ginerelelove strucklove struck deci am 2 printi si o printesalove strucklove struck daca gelozia facea parte din viata noastra, nu cred ca astazi eram impreuna, pentru sotul meu e o fire vulcanica de felul lui atunci cand reactioneaza urat..eu cred ca atunci cand esti sigur pe iubit/a nu trebuie sa iti faci griji, cred ca gelozia pleaca de la nesiguranta si neincrederea in persoana draga..bine acum ceva ani era cu totul altfel, in schimb azi..fiecare schimba de cate ori vrea fiecare.
O seara frumoasa sa aihappy

8 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Da raie si de gelozie nu poti scapa. Poate de raie.

| Dragos_7844 a răspuns:

Si eu caut raspunsul la aceasta intrebare big grin. Parca ma potolesc 1h, 2h happy dar apoi ma apuca spumele big grin laughing!

| FrancescaStefania a răspuns:

Da am mai fost ff geloasa. Dar exista incredere. Am avut in el incredere deplina si am scapat un pic de gelozie. Totul a decurs ok.

| rutaana98 a răspuns:

E binr sa fi gelos ..astfel persoana cu care stai isi da seama ca tu chiar ti la el si asa ii arati ca nu vrei sa il pierzi si cea mai buna metoda de a scapa de gelozie ..invata sa ai incredere in el...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, n-au fost.

| madyddd a răspuns:

Dahappy, ba chiar se spune ca e considerata o traire absolut normala, chiar o dovada de dragoste, e "sarea si pieperul" unei relati...insa depinde, daca este dusa la extrem asta inseamna că ceva nu este în regulă în relaţia voastră sau cu voi înşivă.
Sfatul meu: increderea in sine si în ceilalţihappy

| g2012 a răspuns:

E tare greu! trebuie sa ai stapanire si trebuie sa stii sa te autocontrolezi ceea ce e groaznic de greu! gelos esti cand iti pasa de cineva cand pui sentimente! e a dracu de grea! eu una incerc sa ma controlez dar e maxim de greu!

| g2012 a răspuns:

Sincer! nu cred ca are leac! bunica mea are 63 de ani si bunicu meu apropie 70 si este gelos si la varsta asta! (sunt foarte apropiata de bunica si mi-a povestit ca asa a fost din tinerete)