Eu consider ca sexul anal e o forma de umilire a femeii, cu atat mai mult daca ea nu vrea, iar barbatul insista. Daca o femeie nu vrea sex anal, iar barbatul insista, nici nu ar mai trebui sa-i pese ca el s-ar putea desparti de ea sau ar insela-o, pentru ca ar trebui sa-l paraseasca ea direct, doar pentru ca i-a propus, daramite sa si insiste. Problema cu femeile din ziua de azi e ca uneori sunt mult prea arogante si dificile, iar alteori sunt exact la polul opus, de-a dreptul pro@ste, cum ar fi un caz de genul celui expus de tine.
Nici una, nici alta.
Aș încerca mai întâi s-o conving; dacă nici așa nu vrea, renunț eu la fantezie. Poate peste o vreme se răzgândește.
Asta e daca nu vrea, mi s-ar parea o prostie sa o fortez cand poate alta ar fi dornica. Glumesc, nici n-as insista si nici n-as insela-o pentru asa ceva.
Pai daca eu vreau si ea nu vrea, dar in rest ne intelegem f bine, ma duc si in alta parte sa rezolv asta, nu vad o problema in asta. Nu am de ce sa ma despart doar pentru atat, cand se poate rezolva si altfel.
Nu inseamna ca daca una mi-o ia in gura, nu o mai iubesc pe asta a mea, hai sa fim seriosi, ce treaba are iubirea cu un oral simplu?
Pai oralul ala simplu s-ar putea sa fie interpretat ca o tradare de catre partenera, nu crezi? Adica hai sa privim invers... iesim la o bere, vine si gagica-ta, discutam una-alta, si cum-necum ajungem sa mergem la o tigara in timp ce tu erai pana la baie, la care tigara ea binevoieste sa imi cinte la flaut un pic. Nu te-ai simti un pic (mai mult) tradat?
Nu, si daca-ti canta la flaut ce? Nu e nimic rau, doar nu are tepi pe ea sa-i faci gura praf sa vina handicapata la mine, daca ma iubeste pe mine, daca ne intelegem si nu face infidelitate emotionala, absolut nici o problema nu am.
Atat timp cat cu mine e f ok, nu ma int ce face in rest. Nu vad vreun motiv sa ma deranjeze.
Ce treaba are tradarea cu un sex sau un oral simplu? Nu vad legatura, tradarea e cand te vinde, cand te vb de rau, cand iti face rau pe la spate, etc.
Dincolo de emotional, poate am naibii SIDA si ea are o julitura la gingie ca a mincat crantzanele si pac! Te pricopsesti si tu cu un minunat HIV, desi emotional ti-a fost fidela.
P.S. Imi place cum gindesti, dealtfel.
Bine, asta cu bolile ai dreptate, e alta treaba, dar ti-o poate face cu prezervativ.
Pai asa gandesc, pentru mine emotionalu conteaza, nu ca isi baga unu penisul in ea, ii baga si gata, ce mare chestie, daca se protejeaza cu prezervativ sa nu fie boli, e f okey.
Sti cum e, penisu nu lasa urme pe femeie cum nu lasa apa pe pietre, si daca nu lasa urme si tot intreaga vine acasa si e f ok cu mine, cu ce sa ma deranjeze?
Daca ei ii place putina diversitate doar sexuala, f bine, ma bucur ca ii e bine ei, daca si ea imi ofera ce am eu nevoie.
E ca la aia "nu ma int ce faci, mie sa-mi faci treaba pe care te-am pus sa o faci".
Nu mi-as părăsi iubita dacă nu dorește sa facă sex anal, am avut ocazia cu o fosta iubita, dar nu am avut destul tupeu sa încerc atunci
Amaliamalia întreabă:
AlexEjmecheru întreabă: