| shookdazed a întrebat:

Intrebare adresata barbatilor.

Cati dintre voi ati renuntat in a mai cauta pe cineva?
Eu unul am renuntat acum 1 an fiindca mi-am dat seama ca totul e in zadar oricat de bun si respectuos ai fi degeaba, daca nu esti stabil financiar, te chinui degeaba in ziua de azi, am un job platit bine insa nu vreau pe una care sa ii fiu "sugar daddy".

10 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Ai putea sa te rogi Creatorului ca la timpul pe care El il considera potrivit sa te ajute sa gesesti persoana care El stie ca ar fi potrivita psntru tine.Sotul meu s-a rugat de la 17 la 23 de ani pentru sotia lui, Creatorul nistru stie cel mai bine cu cine ne pitrivim si ci ne are incredere in El, El ii ghideaza viata.

| Holiday a răspuns (pentru ania):

"Sotul meu s-a rugat de la 17 la 23 de ani pentru sotia lui..."

Si uite cu ce s-a ales...laughing

| RoCkKiD a răspuns:

Another one bites the dust.

| RAY a răspuns:

Orice sentiment, emoție este o slăbiciune, lupt împotriva a orice înseamna empatie, emoție, iubire, sunt slăbiciuni care îmi distrug rațiunea, sentimentele sunt blesteme care orbesc rațiunea umana

Răspuns utilizator avertizat
| OldSoul a răspuns:

Cand nu te simti apreciat, e normal sa renunti.

| VoidEternal a răspuns:

E mai bine pentru sanatatea ta mentala sa inveti sa nu iti centrezi fericirea in jurul unui potential partener. Dar nu as inchide usa cu totul. Una e sa nu cauti activ si alta e sa intorci capul la orice sansa ar putea sa apara. Stiu ca frecventa cu care ocaziile apar pentru barbatii obisnuiti, care nu se lafaie in bani sau nu sunt top modele, e mica, dar macar pastreaza-ti urechile ciulite, fara sa-ti faci un scop primordial din a-ti gasi pe cineva.

Cand o sa faci pace cu tine insuti o sa conteze mai putin ca ai gasit sau nu pe cineva.

| LonelyGuy07 a răspuns:

Da de aproximativ 5 ani am renuntat definitiv si acum 30 ma duc pe 31, nici sa am intentia sa comunic cu ele pe site-urile de socializare ca stiu ca e in zadar, ai meu au avut o perioada in care doreau ei sa imi faca lipeala cu cineva dar si-au dat si ei seama ca sunt prea urat si naspete sa pot avea o prietena in speta o sotie asa ca am batut in retragere si ei si intr-un final am acceptat lucrul asta, iti dai seama daca nici prin cercurile lor tot nu m-ar dori nicio stirba pentru o relatie dar basinile de MIA KHALIFA a celor din social media, ba chiar tata mi-a zis ca o sa mor singur si trist de batranete happy va trebui si tu la randul tau daca ai trecut de 25 de ani nefootut sa iti accepti soarta N-AI ALTA SOLUTIE

| OmBanal33 a răspuns:

Surpriza vine de unde te astepti mai putin.

| AppleInc a răspuns:

Si eu. Nu merita sa le dai atentie