Mai sunt si băieții aia care cer bani de benzină de la iubitele lor ))
Daca ii spus unei fete sa ma aștepte ca vin cu buss-ul la întâlnire nici nu mai are rost sa ne vedem. Masina a devenit un lucru indispensabil in viata, la fel ca. telefonul sau internetul.
Corect, mai ales ca baiat mi se pare de neconceput sa n-ai carnet. mentalitate aiurea dar ce sa faci asta e lumea in care traim nu mai suntem pe vremea lu maica mare cand veneau la intalnire pe cal
Eu nu pot da de permis din motive medicale. Deci ar trebui sa renunt la ideea de avea iubita. Alta solutie nu vad
Daca ai probleme medicale este de inteles, nu se asteapta acum toate fetele sa ai permis, stai linistit
Da puii mei. ce mama dracu contează dacă are permis sau nu? ( Scuze, sunt nervoasă).
Ai 133 si nai murit
Am fost intr-o relatie cu un baiat care nu avea masina. Nimic deosebit. Nu-mi aleg partenerii in functie de prezenta sau absenta unui permis de conducere (+masina).
La anul o sa-mi cumpere parintii masina si vor angaja sofer. Cum mie nu-mi place sa conduc, asa nici altora.
Nu am spus-o ca o gluma. Chiar nu ma interesează mașinile scumpe ori înfățișarea.
Nu toate femeile sunt la fel. Într-un partener caut sa fie sincer, loial și onest, sa fie cuminte și daca se poate religios. Cam asta ma interesează, masina poate sa aibă și o dacie ca niciodata nu m-am dat în vânt după mașini.
Vrei băiat religios? Voi fugiți de ei sau îi băgați în friendzone...
anonim_4396 întreabă:
stefanush2295 întreabă:
Mutubal întreabă: