Bărbaţii-s bărbaţi: distinşi sau modeşti, sunt tot un drac.)
Si femeile si barbatii sunt, in primul rand, oameni! Si omul, in momentul in care se plictiseste de ceva, considera ca nu mai e asa atractiv cum era, cauta altceva...
Sa fim seriosi, majoritatea barbatilor isi inseala femeile pentru ca s-au plictisit, pentru ca femeia nu mai stie cum sa-l atraga, cum sa-l tina in suspans, cum sa fie intotdeauna diferita si normal, barbatul va cauta intotdeauna altceva...sau din contra, nu mai iubeste sau totul a devenit rutina...
Iar femeia va insela intotdeauna cam tot din aceleasi motive.
Dar, in toata comparatia aceasta, femeia are un singur dezavantaj: NU STIE SA SE VALORIFICE
Ramane nevalorificata!
"Bărbaţii-s bărbaţi: distinşi sau modeşti, sunt tot un drac"
CE CE CE?!?!?!
Ia mai repeta odata!
) si ce-i cu asta?
Bărbaţii-s bărbaţi: distinşi sau modeşti, sunt tot un drac.
Pot sa repet de cate ori vreau eu, e vreo problema? )
sau te intzeapa adevarul? ))
Nu...ma gadila si nu-mi place
Of,of,of scumpic-ul de tine. te gadila prea tare? )
Oare as putea face ceva impotriva "gadilatu-lui" tau?
zi-mi si fac "aproape" orice pentru tine
Ce accent ai pus pe "aproape")))!
Un pupic lung si dulce pe obraz si ajunge
Oooh, ce dulce esti ))
am scapat "usor" )
ti-as da mai muuulte, dar nu vreau sa ti se urce la cap! stii tu, prea mult strica
Pai :* unde se urca?! La picioare?!?!?!
Daca e :* nu strica daca e prea mult :*:*:*:*
))) tu vrei cat mai mult, cat mai mult,. asa-i?
Bine, atunci daca nu strica. o sa incerc sa iti dau cat mai multi...
o sa te "sufoc" cu pupici ))))
O sa-mi iau masca pentru pupaciosi ca sa nu ma sufoc.Nu-ti fa probleme din astea ca`s pregatit :*:*
Eu cred ca nu siar lasa sotia pentru amanta chiar daca gandesc asta, tot la ea se va intoarce, iar sotia pune intrebarile astea pentru ca este ingrijorata sau geloasa pentru ca banuieste ca este inselata daca nu se mai comp frumos cu ea...asta in cazul barbatilor, iar baietii umbla cu cate 2 ca sa arate prietenilor ce smecher e el si ce gagicar, si e posibil de fapt sa fie vre.un pampalau......parerea mea
Simplu. Asa e omul. Desfranat de la natura. Cu totii suntem buni pana intr-un punct.
Si fetele sunt asa. Daca esti barbat, si pe o fata nu o poti satisface atat financiar cat si din punct de vedere sexual, ea isi va gasi un amant.
Asa face si baratul. Daca nevasta nu il satisface, isi gaseste alta. Cea de a 2a practic compenseaza lipsurile primei neveste.
Insa, sunt cazuri din ce in ce mai intalnite, deoarece multi oameni nu se mai iau casatoria in serios, iar atractia fizica de exemplu isi poate pune serios amprenta in detrimentul, sentimentului de iubire, care la inceput pare imens. Insa, dupa 4 ani femeia nu mai este la fel de frumoasa, si la barbat, nu-i prea comvine treaba asta.
Intelegi ce vreau sa spun?
sylver69 întreabă: