| Gabi87_2917 a întrebat:

Intrebare adresata mai mult baietilor. Ati observat ca atunci cand un baiat este "combinat" cu o fata, toate fetele trag la el iar cand este singur, nu-l cauta niciuna? Cum vine asta?

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Fetele se stiu intre ele, baietii se cunosc intre ei.Cand o fata se combina cu un baiat, imediat il VAD si celelalte, pentru ca o stiu pe fata cu care s-a combinat.Imediat baiatului ii cresc "actiunile" devine mai valoros in ochii celorlalte(e combinat cu cutare!)La fel si cu fetele.Biata filozofie de turma, in care adevaratele caractere intarzie sa fie apreciate.Parerea mea.

10 răspunsuri:
| CoquineNoire a răspuns:

Da asa e.in acest fel se explica faptul ca o fata place un baiat care e dorit de alte fete,este "fructul interzis" cum se zice.ia'i ca exemplu pe barbatii casatoriti care emana acel sex-appeal,gen ca e dorit,este promis altcuiva, iar acest lucru pentru fete/femei este irezistibil(sau ceva d genu) si au un instinct de a'l cuceri. oricum.un baiat face impresie buna cand zice ca este intr'o relatie, spre deosebire d acela care zice ca este singur.deci.hee hee

| IloveME a răspuns:

Nici eu nu inteleg asta, dar stai linistit ca si noua fetelor ni se intampla asta!

| Dash a răspuns:

Ai perfecta dreptate...dar nu imi pot explica cum de se intampla asa ceva.

Răspuns utilizator avertizat
| szergiu a răspuns:

Asa e. cand esti singur toate fug. iar cand esti cu una ph parca esti mierea si ele albinele.

| play4girls a răspuns:

Mda...putini au raspunsuri la numite intrebarilaughing.''atunci cad un baiat e ''bombinat'' cu o fata,toate fetele trag la el'',pentru ca e atragator,e natural, sigur(scoatem multe calitati in evidenta cand avem o fata alaturi). daca nu suntem ''combinati cu vreouna, devenim mai badarani(clasicul barbat-taranlaughing )si mai putini atragatori.70% din mentalitatea barbatilor din Romania,e praf.''noi'' inca suntem la nivelul ''bad-boy'',ok, sa fii dur e un lucru foarte atractiv,dar daca esti doar dur si cand e vorba de sociabilitate te blochezi devii un ''looser''laughing.cu alte cuvinte, pentru acea parte de barbati duri, flirt-ul e ca un examen in care nu se poate copialaughing.si iata motivul pentru care muti sunt ''respinsi''...bafta!

| MindExplode a răspuns:

Nu sunt de acord in unele cazuri da dar nu in toatehappy

| bogdan8907 a răspuns:

Da asa este si la mine de cand is cu o colega si stie toata clasa adica toat4e fetele se dau la mine dar iubita mea si-a dat seama ca nou vor reusi si noi le lasam in pace sa sopere asta se intampla din invidie cand ele vad ca unu dintre ele are pe cineva ele in gandul lor zic hai sa-i despartim

| Bogdan_6253 a răspuns:

Da... mi s-a intamplat cand esti singur nu vine nicuna la tine si cand esti cu o fata toate incep si apoi nu sti ce sa faci intri in dubii si e aiurea in fine vezi-ti de treaba

| miolina a răspuns:

Ca si regina stupului?