| RaspunsulTauSuntEu a întrebat:

Intrebare! Am 15 ani si ma rog am facut sex cu o fata care era pe ciclu si am facut-o fara protectie! Sunt sanse sa aiba o sarcina? Ea are 16 ani!

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Probabilitatea de a se instala o sarcina in perioada zilelor de menstruatie este de maxim 3-5%. Deci in concluzie poti sta linistit deoarece nu vei deveni tatic.

13 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Sunt si sanse, dar si riscul este suficient de maricel.

| Emilian65 a răspuns:

Mai, copile, tu nu stii ca nu este igienic sa faci sex in timpul actului sexual. In ceeace priveste sarcina, sansele sunt minime, dar nu imposibil.

| SkyPilot a răspuns:

Da, ar fi sanse undeva pe la 5%. La varsta asta multe fete au ciclu neregulat si se poate intampla orice.
In plus, daca faceti sex neprotejat in timpul menstruatiei riscati amandoi infectii.

Răspuns utilizator avertizat
| Kitsune92 a răspuns:

Sunt sanse sa ramana insarcinata pentru ca ea e la o varsta in care are ciclul menstrual neregulat. Sfatul meu este sa ia pilula de a 2-a zi daca nu vreti sa aveti surprize.

| corbulalbrosu a răspuns (pentru Kitsune92):

Oare ce s-ar intampla daca nu ai mai indemna pe altii si ti-ai administra tie insati pastila de a 2-a zi?

| Kitsune92 a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Oare ce s-ar intampla daca te-ai documenta mai bine si ai vedea care sunt riscurile? Macar nu vorbi daca nu esti in domeniu, eu sunt la facultate si cunosc mai amanuntit lucrurile astea.

Iar eu am terminat facultatea inainte de a te fi nascut tu.

Ai dat si acest raspuns in urma cu cateva zile:
Kitsune92 a răspuns:

Sunt sanse sa ramai deoarece si lichidul lui preejaculator contine spermatozoizi, acum depinde daca erai in perioada de ovulatie, parerea mea e sa-ti faci un test de sarcina care il poti cumpara de la orice farmacie. Nu i-ai explicat ce sa faca, cum sa foloseasca testul sau unde sa si-l bage eventual laughing din moment ce totul se petrece in momentul din proximitatea ovulatiei. Mi-am dat seama ce studenta "eminenta" poti fi zicand ca: ""..eu sunt la facultate si cunosc mai amanuntit lucrurile astea."" iar tu esti paralela cu problema. Daca ai fi studenta de a mea ti-ai putea lua bocceluta si..., la pascut bobocii rolling on the floor

Mai desteptule, instructiunile de utilizare se gasesc pe prospectul fiecarui test de sarcina, eu tin sa cred ca tu ai ceva probleme mentale.

Nici nu ma asteptam la un raspuns inteligent din partea unui copil imatur si frustrat. Testarea devine posibila doar intr-un anumit moment iar acest lucru nu este trecut in prospect. O indemni sa faca testul intr-un moment in care ar trebui sa stii ca rezultatul obtinut nu va fi corect. Logica de studenta medicinista "eminenta" rolling on the floor rolling on the floor

Sunt teste de sarcina care pot fi facute in orice moment al zilei. Mai pune mana si documenteaza-te inainte sa acuzi.

Majoritatea testelor se lauda cu faptul ca pot oferi rezultate realiste chiar DIN PRIMA ZI DE INTARZIERE A MENSTRUATIEI sau, si mai mult, cu cateva zile inainte. PENTRU CELE MAI CREDIBILE REZULTATE, totusi, incearca sa faci testul LA O SAPTAMANA DUPA CE TI-A INTARZIAT CICLUL/MENSTRUATIA.In primele faze ale sarcinii, nivelul HCG din corp creste rapid, IAR TESTELE DE SARCINA POT SA-L DEPISTEZE in urina LA APROXIMATIV O SAPTAMANA DUPA INTARZIEREA CICLULUI. Mai devreme de atat, insa, testele nu au aceeasi precizie. Pentru o confirmare, recomandat ar fi sa faceti la medicul ginecolog un test de sange unde hormonul sarcinii (HCG) poate fi cu precizie depistat.Sublinierile imi apartin. Materialul este cat de poate de concludent pentru a-ti demonstra ca sustii cu inversunare o prostie care te discrediteaza/descalifica daca intr-adevar esti studenta la medicina. http://www.totuldespremame.ro/uncategorized/teste-sarcina-sigure-incredere