| Daniel11_4073 a întrebat:

Intrebare anulata, scuzatima

6 răspunsuri:
| AliceHappyGirl a răspuns:

Indiferenta doare cel mai tare, crede-ma! Nu o mai baga in seama sau daca iti zici ceva, spune-i in sictir, sa simta raceala ta. Si nu te uita la ea cand vorbeste/i, prefa-te ca nu o asculti, nu-i raspuns la telefoane, mesaje. Sau daca ii raspunzi da-i raspunsuri scurte si la obiect. Crede-ma ca un astfel de comportament o va durea si pana la urma o va face sa se roage de tine ca tu sa o ierti ca nu ti-a mai dat o sansa.

| Violetta2303 a răspuns:

Pai sti o sa sufere si sufera iti zic eu si daca nu-i faci nimic nu te da mare cati faci gagica dar nici nu o baga in seama arata-i indiferenta va turba de nerviii pana ii vor da lacrimile ca tie in fiecare zilaughingfundita haiii ca e testata treabalaughing

| bby a răspuns:

Pai acum depinde ce ai grezit thinking Poate ea face asa doar sa te faca sa te simti vinovat sau sa fi gelos. Ceea ce ced ca a reusit, insa te sfatuiesc sa nu te razbuni pe ea. a fost vina ta si nu cred ca ar fi bine sa te razbuni insa ai putea sa iti faci si u o pr doar pentru a o face geloasa!
Succes!

| thekidno1 a răspuns:

Gasesteti repede pe cineva.macar ca sa-i faci in ciudalaughingasta ar inciuda-o bft funda?

| oops_9415 a răspuns:

Ce teaptza ti-a dat o iubesc pe fata asta cine stie ce i-ai facut tu neseriosule

| Zome a răspuns:

Hmm nu prea stiu ii spui parintilor ei. happy

Întrebări similare