| romanita44 a întrebat:

Intrebare: ce faci cand dupa momente tulburi si dureroase, totul se sedimenteaza si realizezi ca il iubesti pe EL, pe fostul?, cand realizezi ca ii iubesti faptura, ca nu este un moft sau o toana, cand oriunde ai fi il porti in gand si in suflet? incerci sa mergi mai departe, sa ai o alta relatie dar totul iti arata ca EL era idealul, perfectul tau? cum mergi mai departe cand stii ca nu poti sa mai fii cu EL? ce inseamna sa mergi mai departe cand char simti ca el este EL? ce faci dupa despartite? devii una din sutele de mii de fete care au o relatie pe secunda doar sub titulatura ca viata e scurta si trebuie traita si ca asa cunosti barbati? asta inseamna sa iti traiesti viata? sa incerci si sa incerci sa cunosti cat mai multi barbati ca poate, poate? recunoasteti ca compatibilitatea sexuala e importanta, o parte importanta in relatie dar nu e totul.marea majoritate a fetelor de azi incep o relatie prin sex si isi spun ca apoi mai vad ele daca individul ramane cu ele sau nu?

3 răspunsuri:
| whatevernvm a răspuns:

Viata e o c**** nedreapta si nu ai ce sa faci.
Nevermind, o sa ajungi sa fii fericita si fericirea din acel moment bate tristetea de acum.

Bafta.

| lorycykcl a răspuns:

Se numeste "fostul" pentru ca a fost in trecut si nu o sa mai fie. O sa fii deprimata ceva timp, dar va ramane unde-i este locul - in trecut. Daca el a fost cel mai bun tip care l-ai intalnit pana acu nu inseamna ca e unicul si cu cat cauti mai tare cred ca nu ai sa gasesti ce vrei, e ca si cum ai cauta acul in carul cu fan.Iar ideea cu incercatul mai multor barbati sa vezi care se potriveste nu e prea buna, tipul ideal nu-l gasesti sarind din floare-n floare. Tu vrei acu un tip care sa te consoleze? nu cred ca vei gasi consolare ci o sa te deprimi mai tare. Sau vrei o clona a fostului? Nu o sa gasesti. Fiecare dintre noi e diferit, poti sa-ti petreci toata viata cautand un tip la fel ca fostul, nu o sa gasesti. Daca vrei sa-ti irosesti timpul cu asa ceva nu ai decat, e viata ta, dar cred ca-ti doresti ceva mai bun de la viata, asa ca treci peste, bucura.te de viata, iesi cu prietenii, distreaza.te, iar tipul ideal va veni cand nu te astepti. Lasa trecutul in urma si traieste fiecare clipa din prezent pentru ca viata e scurta si trebuie s-o pretuiesti si s-o traiesti din plin. Gandeste.te bine. succes

| georgiana_1403 a răspuns:

Si eu am trecut prin ce treci tu. Am suferi aproape un an dar important este sa ai puterea sa mergi mai departe si sa nu te lasi doborata. Invata sa oferi dragostea ta fara sa iti fie frica ca ai sa suferi din nou pentru ca ai putea sa intalnesti baiatul perfect pentru tine si sa-l pierzi de frica sa nu suferi din nou. Sfatul meu: mergi inainte pentru ca timpul va vindeca ranile si nu te lasa doborata de suferinta