| Biancabu a întrebat:

Întrebare dacă am făcut sex neprotejat și a lăsat în mine și nu mia mai venit menstruația și am făcut test de sarcina ieri și apare 2 lini? Și am fost la ginecolog zice că am deja 2 săpt de sarcina. Înseamnă ca mă lăsat însărcinată?

Că nu am știut deși în aceste 2 săpt de sarcina cum a zis doctoru și aseară, el tot lăsa în mine chiar daca doctorul a zis cas însărcinată ce sa fac?

2 răspunsuri:
| Kufu95 a răspuns:

Felicitări, înseamnă că vei deveni mămică peste 9 luni, dacă nu îți convine că te-a lăsat însărcinată, vorbește cu doctorul cum ai putea pierde sarcina și data viitoare asumă-ți greșeala și să faci sex protejat.

| annonimaaaa555 a răspuns:

Pai cum a zis și doctorul, ești însărcinată de 2 săptămâni. Dacă încă mai aveți contact sexual și ejaculeaza in vaginul tău, nu se intampla nimic. Nu o sa fii însărcinată cu 2, fiindcă deja ești însărcinată. Felicitări. Ti-am zis ca o sa fi mămică. Puteți sa va continuați viata sexuala liniștiți, însă fa o vizita la ginecolog in fiecare luna. Poate după câteva luni nu este recomandat sa mai întreții relații sexuale fiindcă ar putea afecta bebelușul