In primul rand, trebuie sa stii ca o relatie nu se ia de-a gata, ca trebuie construita. Ca ceea ce simti la inceput este simpla atractie fizica, nu iubire, ca trebuie sa investesti timp si sentimente ca intr-o relatie sa ajungi sa simti ce ai simtit si mai demult.
Trebuie ca mai intai sa alegi o varianta dintre toate posibilele, sa vezi sa te intalnesti cu persoana cu care ai fi cel mai compatibila, sa aiba ce-ti place tie. Apoi, sa va cunoasteti mai bine, sa vedeti ce va place unul la celalalt, dar si ce nu va place, si cum puteti sa rezolvati problemele dintre voi. Si treptat, pe masura in care intre voi se cladeste o relatie bazata pe intelegere si incredere, poate sa apara si dragostea adevarata. Altfel, vei avea parte doar de "focuri de paie".
Pentru ca ai suferit si sufletul tau e mutilat.Nu-ti face griji, se va vindeca.
Pai incearca sa acorzi o seansa baietilor sa nu te axezi:Toti sunt la fel! incearca sa iesi pana la urma unul tot te va face sa te indragostesti altfel n-ai cum sa te implici daca nu incerci! pana la urma unu tot te va atrage mai mult:* funa?
Am iesit, am incercat sa ma atasez, insa cel mult o zi doua simt acei fluturasi in stomac ca in adolescenta, dar dupa mi se ia si vreau sa fiu lasata in pace...
Pai pentru ca tie teama si tie sila in acelasi timp de barbati stiind ce ai patit insa trebuie sa iti pui in cap ca p[ana la urma trebuie sa iubesti din nou.totul tine de minte! u iti faci singura sila
Lasa timpul sa treaca si sufletul tau se va vindeca si tu vei putea atasa de cineva atunci cand va fi momentul potrivit. Nu cauta cu disperare un barbat si sa nu-ti doresti neaparat o relatie cu cineva, ia totul asa cum vine fara foarte mari asteptari si vei vedea asa iti va fi mai usor. va fi bine atunci cand va trebui sa fie, crede-ma
Cand vei gasi persoana potrivita se va rezolva tot, iti doresc mult noroc!
Cand vei gasi persoana care te va face sa te simti bine si protejata langa ea cu timpul vei reusi sa te implici si tu si sa inveti sa iubesti din nou, trebuie sa ai rabdare in asemenea situatie, stiu cum e ca si eu am trecut prin asa ceva si inca mi-e teama sa implic sentimente.
Ce iti mai e si cu iubirea asta ...
Asteapta pana o sa simti tu nevoia sa ai un baiat langa tine care sa te asculte, nu are sens sa te implici intr-o relatie daca tu ai nevoie sa fii libera. Pana atunci iesi cu prietenii tai si incearca sa cunosti oameni noi.
Bravo cristinutza, esti inteligenta. Cine dracu te-a pus sa-i incerci pe toti fraierii sa vezi ca sunt la fel?
Fata...viata merge inainte, din moment ce o relatie e gata...clar trebuie sa treci peste. e o greseala f mare sa te intorci inapoi, sa dai cu spatele asta a fost frate, viata continua cu/fara x; y.
inainte sa continui cu altele, cati anisori ai?
Buna,
Nu i am incercat pe toti si nu am zis ca toti is la fel...am 22 de ani