Eu as merge pentru primul. frumusetea nu conteaza, ci sufletul. nu ar trebui sati pese de parerile celorlalti din jur. atata timp cat se comporta exemplar cu tine, e clar ca are sentimente pentru tine si va face orice sa te vada fericita. din propria experienta iti spun ca baietii frumosi sunt prosti, narcisisti si vor doar sex.
Frumustetea este la Suprafata, alege-l pe cel care se comporta frumos cu tine si care tine la tine
Buna. De obicei cand patesc si eu chestia asta stau si ma gandesc...dar nu obtin niciun rezultat. Sfatul meu:Asculta-ti inima. Ea va face adevarata alegere. Dar daca simti totusi ca nu reusesti imagineazati intai cum ar fi sa-l fi ales pe primul baiat si gandeste-te cum ar merge intre voi, iar dupa gandeste-te cum ar fi daca l-ai alegele pe celelalt baiat. Oricum noroc, este o alegere grea:-s. Ii ai in fata pe Ying si Yang. Sper ca vei face alegerea corecta. Papa:*.
Cred ca as incerca cu al doiilea daca vad ca nu iese nimic il las si gasesc ceva la mijloc intre ei doi dar as incerca cu acesta doar daca cred ca pot sa il schimb bafta
Draga mea.
Atractia fizica se naste din dragoste, nu dragostea din atractie fizica.Fiecare are cate ceva bun, aici ma refer atat la fizicul persoanei, cat si la psihicul acesteia.Nimeni nu este urat,fiecare e frumos in felul lui,insa,trebuie sa stim sa ne abtinem,si sa incercam sa ne comportam asa cum trebuie.
Eu una as alege prima,deoarece (pe mine) ea m-ar intelege,poate nu se va dezvolta o relatie,insa, daca persoana stie sa se comporte exemplar, atunci cu siguranta o prietenie (amici) tot va fi posilila.
Dar ai mai auzit tu de vorba aia care circula mult in sec nostru? "ala e frumos da prost saracu'?" Asa ca eu cred ca nu ar trebuis ane mai gandim, cred ca cel care s-ar comorta exemplar ne-ar atrage, ca doar nu as vrea sa stau cu un mamutoi frumusel care se comorta ca un badaran. Deci al doilea baiat cu siguranta, iar daca mai e si funny...:X
Nu uita ca frumusetea e trecatoare-Numai tu poti decide care il vei alege.La prima vedere as zice ca cel care se comporta exemplar ar fi ideal,m-as simti bine cu el oriunde.Dar cel care este nervos si irascibil poate are un anumit motiv de este asa, poate e ceva trecator, poate are probleme.Nu te decide imediat, lasa timpul sa treaca sa iti dai seama mai bine care e cel potrivit, sa fii sigura in alegerea ta.Succes
anonim_4396 întreabă: