| Elena_Ioana_1998 a întrebat:

Intrebare : daca fac sex neprotejat, el sa nu se terminte in mine, a3a zi dupa periodata fertila si folosesc pastila de a2a zi...ce riscuri am?

11 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

De ce ai face sex neprotejat si dupa sa folosesti pastila de a doua zi?

Aia e o bomba hormonala, se ia in cazuri de urgenta nu ca metoda contraceptiva zilnica

| Mihailescuioana29 a răspuns:

Scumpa mea, pastila de a doua zi nu se ia decat in cazuri de urgenta. Daca poti sa previi ceva de la inceput mai bine fa-o. Dupa cum spui, inseamna ca de fiecare data faci sex neprotejat pentru ca vei lua pastila aceea. Cum spuneam pastila de a doua zi se ia in cazuri extreme, pentru ca este destul de periculoasa.

| e1xtz a răspuns:

Nu este o perioada fertila, depinde si de experienta lui, plus unii barbati chiar nu elimina lichidul acela, depinde.
Cel mai bine este sa o faci cu prezervativ, plus ejacularea sa nu aibă loc in tine.
Atunci chiar nu are rost sa te mai gandesti la pastila aia chimică.

Răspuns utilizator avertizat
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Habar nu ave ti de sex, da il face ti ca iepurii, si după aia va indopati cu medicamnte de parca ar fi bomboane, vai de capul vostru.

| Emilian65 a răspuns:

Daca totul s-a intamplat a 3-a zi dupa perioada fertila, sansele de a ramane gravida sunt minime.

| Elena_Ioana_1998 explică:

Pai faza era ca sunt virgina ..de asta am zis

| corbulalbrosu a răspuns:

Nu se face sex neprotejat nici dupa ce a trecut perioada considerata cu fertilitate maxima deoarece ciclul tau menstrual al trebui sa functioneze la fel de perfect ca un ceas elvetian insa asa ceva se intampla foarte rar. Conform teoriei in a treia zi dupa ovulatie fertilizarea ovulului fiind imposibila nu s-ar putea forma o sarcina deci in acest caz nu ar avea nici un rost folosirea pastila de a 2 zi.mai ales ca se stie ca reactiile adverse pot fi destul de neplacute si se pot manifesta multe luni dupa administrare. Stiind ca exista posibilitatea sa ramai insarcinata logic ar fi sa folositi un mijloc de protectie sau sa renuntati la sex in aceasta perioada periculoasa deoarece sansele de sarcina sunt inca destul de mari. Multa atentie si faceti intotdeauna sex responsabil.

| Elena_Ioana_1998 explică:

Dar eu fiind virgina m-am gandit si mai ales si auzite ca nu e bine cu prezervativ

| Mayar a răspuns:

Zi-i tembelului tau egoist ca ori o faceti protejat, ori adios amigos!

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Daca nu a ejaculat in interior e ok nu trebuie pastila