| Fandoenia a întrebat:

Întrebare: dacă nu m-a penetrat dar a atins cu penisul de pasarica cum ar veni și fără prezervativ, fără sa ma penetreze în vagin cu penisul, care sunt șansele de a rămâne gravida?! Mentionez ca nu sunt sigura când sunt la ovulatie, după aplicație as fi avut ovulația cu 4 zile inainte de aceasta,, activitate sexuala". Ciclul întârzie de câteva zile și as fi vrut sa știu care sunt șansele de sarcina, înțeleg ca exista șanse de sarcina dacă sperma ajunge în vagin și aceasta poate ajunge în vagin și fără penetrare. Corect? Menționez ca am mai făcut sex înainte neprotejat chiar, dar nu am ținut cont după aplicație la vremea aceea când am făcut neprotejat ca sa știu când am ovulatie și când nu și poate că nu m-am gândit mai profund ca acum având aplicația și văzând ca tot întârzie ciclul. Păreri?

4 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Nu sunt șanse sa fi ramas gravida.

| Fandoenia explică (pentru Emilian65):

Nu,corect?

| mihai69 a răspuns:

Ciclul tău este regulat?

| Fandoenia explică (pentru mihai69):

Din câte am observat nu prea, ce-i drept dar se cam nimerea pe aplicație adica nu întârzia mai mult de 2 zile față de aplicație având aplicația de un an. Nu știu dacă o singura data s-a întâmplat sa fie complet sărit față de aplicație și asta cred ca pentru că e posibil sa fi uitat sa notez la timp în acea luna, cel mai probabil. Dar, în rest nu s-a întâmplat sa fie complet diferit de ce-mi dădea, de-aia stau sa ma gândesc, în ultimele luni am notat fix ziua când venea, fără excepție.