| Fandoenia a întrebat:

Întrebare: dacă nu m-a penetrat dar a atins cu penisul de pasarica cum ar veni și fără prezervativ, fără sa ma penetreze în vagin cu penisul, care sunt șansele de a rămâne gravida?! Mentionez ca nu sunt sigura când sunt la ovulatie, după aplicație as fi avut ovulația cu 4 zile inainte de aceasta,, activitate sexuala". Ciclul întârzie de câteva zile și as fi vrut sa știu care sunt șansele de sarcina, înțeleg ca exista șanse de sarcina dacă sperma ajunge în vagin și aceasta poate ajunge în vagin și fără penetrare. Corect? Menționez ca am mai făcut sex înainte neprotejat chiar, dar nu am ținut cont după aplicație la vremea aceea când am făcut neprotejat ca sa știu când am ovulatie și când nu și poate că nu m-am gândit mai profund ca acum având aplicația și văzând ca tot întârzie ciclul. Păreri?

Răspuns Câştigător
| Invictusman2025 a răspuns:

Tot cu rockerul? Nu ești însărcinată daca nu și-a dat drumul in tine deloc.

| Fandoenia explică (pentru Invictusman2025):

Care rocker, man? Am zis ca era rocker? Nu-mi amintesc! Nu cu ala cu ala am avut prezervativ, cu celalalt ca a fost în apropiere sau naibii cu amândoi ca eu nu știu care și ce face și cum face, dacă as fi — test de paternitate laughing

Plus ca am simțit lichid pe mana și eu mana am pus-o inaintru, după ce am atins penisul. Nu este lipsit de risc!

| Invictusman2025 a răspuns (pentru Fandoenia):

Da,ai zis! De ăla care te-a penetrat cu degetul, se pare că ai și cunoscut alt băiat, vrei sa ai palmares nu gluma happy
Poți atinge de 100 de ori daca nu a ejaculat nu o să ramai însărcinată. Fă-ți test de ăla ori de câte ori crezi că o să ramai însărcinată și fii mai vigilenta.

Ce palmares? Sunt încă prea cuminte pentru generația mea, bine? Am vrut și eu un iubit nu altceva cu toți am încercat relație, dacă le dai pasarica nu e bine, dacă nu le dai cățelușii. Ma fff...t în gura lor! Pai, dacă are lichid pe pță înseamnă că a ejaculat, eu am simțit lichid pe pță. Crezi ca nu a ejaculat sau nu si-a dat drumul deloc ținând cont de faptul ca a fost și la intrare?! Ce sa fiu mai vigilenta, ca vreau și eu sex fără prezervativ într o,, relație " ce înseamnă a fi mai normala decât nebuniile astea

Ți-ai ales greșit parteneri nepotriviți. E posibil sa fi ejaculat, dar eu cred că lichidul ăla era din tine, se numesc secreții, apar când ești excitată, deci nu te îngrijora că nu e sperma.

46 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Ciclul tău este regulat?

| Fandoenia explică (pentru mihai69):

Din câte am observat nu prea, ce-i drept dar se cam nimerea pe aplicație adica nu întârzia mai mult de 2 zile față de aplicație având aplicația de un an. Nu știu dacă o singura data s-a întâmplat sa fie complet sărit față de aplicație și asta cred ca pentru că e posibil sa fi uitat sa notez la timp în acea luna, cel mai probabil. Dar, în rest nu s-a întâmplat sa fie complet diferit de ce-mi dădea, de-aia stau sa ma gândesc, în ultimele luni am notat fix ziua când venea, fără excepție.

| mihai69 a răspuns (pentru Fandoenia):

Atunci „șanse" nu cred că e cuvântul potrivit...
poate ghinioane.
Lichidul preejaculator are foarte puțini spermatozoizi, spre delic. Cu sperma e altceva. Dar de unde știi că „lichidul" era al lui și nu de la tine?

| Fandoenia explică (pentru mihai69):

Pentru că am pus mana pe penisul lui și am simțit ceva dar nu era de consistenta mare. A fost asa umed penisul, doar asa am avut senzația

| mihai69 a răspuns (pentru Fandoenia):

Deci putea foarte bine să fi fost umezit de lubrifiantul tău natural.

| Emilian65 a răspuns:

Nu sunt șanse sa fi ramas gravida.

| Invictusman2025 a răspuns:

Ești timidă dar înjuri, îmi cam plac fetele astea, și eu tot așa sunt! Ți-ar plăcea să ne vedem? happy

În Gară de Nord de luni pana joi între orele 7 dimineața – 7 searawinking

Ce cauți tu la Gara de Nord?laughing nu vrei sa vi tu la mine in Timișoara? Stam la o pensiune daca vrei, plătesc eu big grin
Daca ne placem te chem dincolo la lucru la neamurile mele, îți găsesc un job super fain și bine plătit! Numai sa nu te dai la verii mei sau sa te lași cucerita de ei că sunt cam șmecheri!

Tu vrei sa pui băieții sa mă încinga la costum de ma chemi la gara?laughing

Ce băieți?laughing ete na, acolo stau și la gara m-am născut. Nu sunt măritată și nici iubit nu am. Deci, care băieți? Aceia de aventuri nu se pun, pentru că aia faci ceva pe ei azi sunt, mâine nu sunt

LOL, ce invitație! Nu ma provoca, unul dintre visele mele este sa părăsesc Bucureștiul. Nu este pe gustul meu, mi-ar plăcea sa ma mut! Ce promisiuni faine! Ce fain ești! Vai, dar nu cred. Foarte frumos, ce repede ma ud

Cum adică te-ai născut la gara?

Sunt un tip iubăreț și tare pucacios și lipicios daca îmi place o fata,eu chiar pun suflet,deși ador și sexul,deci ne potrivim așa happy
Pai nu trebuie sa vii să stai mult,de aia ți-am zis sa îmi dai o poza cu tine îți dau și eu să vedem dacă ne placem fizic! Timid și eu sunt! Nu o să patesti nimic dacă vii la mine,sunt un tip cuminte și civilizat happy nu umblu cu golani,cu cocalari, nici nu mai am prieteni! Sunt un tip cu frica de Dumnezeu, nu vreun psihopat sau dubios pus pe făcut rău! Daca nu merge putem rămâne friends with benefits
Eu pot sa îți trimit mesaj in privat dar tu nu poți că ești utilizator junior!
Mi-ar placea sa ai încredere în mine și să îmi trimiți o poza ceva, sa ne cunoaștem mai bine. Și nu sunt nici purtător de boli cu transmitere sexuala, sunt curat happy
Daca o sa vii îți promit că o să am grijă de tine și nu îți fac nimic! Deci nu te speria! Poți veni și pentru o zi nu e nici o problema happy

Eu cred că mă iei la mișto laughing

Eu pe tine? Nulaughing știi ceva, spune-mi câți ani ai.
M-am născut fix aici unde am locuit adica, la 5 minute de gara de nord mai exact.
Dacă pun aici poza, se vede pentru un număr de nu știu câte alte persoane. Ma înțelegi? Da-mi Facebook-ul tău dacă vrei sa ne vorbim sau ti-l dau eu pe al meu. Na, Instagram dacă nu Facebook. E bine asa?

Îți scriu in privat instagramul sa îmi trimiți cerere de prietenie!

Daca nu poți vedea ce ți-am trimis lasa IG tau și ștergi răspunsul după

Am văzut și am primit dar nu știu dacă contul tău este al tău cel de Insta. Adică ai 0 activitate și tu, este acela oare?

Ăla este da happy
Pai nu sunt eu cu Instagram, eu stau mai mult pe TikTokhee hee
Sunt băiatul acela cu șapcă adidas, eu sunt.

| Invictusman2025 a răspuns (pentru Invictusman2025):

De acolo ne putem da și WhatsApp daca vrei sau Facebook, daca nu vorbim acolo!

Ai emoții? happy

Nu am de ce emotii. Ma gândeam ca la mine depinde mult ce îmi transmite omul respectiv si vibe-ul dacă îmi place sau nu acel vibe, iar în ceea ce te privește nu te cunosc clar asta dar simt ca nici nu este acel vibe acolo. Nu prea exista rezonanta sa regăsesc ceva ce sa ma facă sa te mai privesc, ce sa zic. Se zice ca oamenii care se aseamănă, se adună sau ceva gen. Nu știu cât este de adevărat, dar! Mai ești și în Timișoara, nici o sansa pentru mine sa-mi mai bat capul. Ma înțelegi?

Faci cum vrei happy

Da, asta e

Asta ultimul întâlnit online mi-a plăcut mult de am ajuns sa merg acasă. Mi-a picat cu tronc intr-o poza și a fost de ajuns pentru mine sa ajung la el. dar era și din București omul, asa nu știu dacă mai eram atât de beată sa ma deplasez la el. Distanta face o chestie în cazul unor astfel de planuri: te trezește ca un dus rece.

| Miruna333 a răspuns:

Atingeri, fara penetrare egal cu 0.
Nu exista asa ceva

| Fandoenia explică (pentru Miruna333):

A fost penetrare cu mana și atingeri la intrare. Cum nu exista? De ce puii mei nu ți as zice dacă a intrat sau nu?

| Fandoenia explică (pentru Fandoenia):

Aa, ok nu exista sarcina cu asa ceva dar dacă s-a prelins lichidul lui în mine, zic?

| Miruna333 a răspuns (pentru Fandoenia):

Nu exista. Trebuie sex adevarat pentru asta. Citeste pe net cum se produce conceptia

| Kufu95 a răspuns:

Niciuna, fără să faci sex cu penetrare, este imposibil să rămâi gravidă.

| Fandoenia explică (pentru Kufu95):

Ok, dacă e asa e bine pentru ca oricum tipul a zis ca nu simte pentru mine acel ceva și nici la telefon nu vrea sa ma audă sau sa-l aud. Ma panichez puțin pentru ca sunt din ce în ce mai neglijenta și exista ceva ce nu-mi da pace. Tatăl mamei mele biologic i-a închis usa în nas și după ce s-a recăsătorit și a,, renegat-o" complet, doar tatăl care a crescut-o a avut ceva rol în viata ei și îmi e sa nu repet istoria cu bărbații cu care risc sa am naștere.

| Kufu95 a răspuns (pentru Fandoenia):

Asta depinde doar de tine, dacă nu vrei să faci cum a făcut tatăl mamei tale, nu o face, trebuie să cunoști foarte bine băieții cu care faci sex, să vezi ce intenții au.

| Fandoenia explică (pentru Kufu95):

Da, vorba aceea poți fugi dar nu te poți ascunde. Faza este ca uneori nu depinde de tine, Nici nu știi cine și cum anume îți controlează alegerile, preferințele etc și chiar când crezi ca ai rezolvat și ai înțeles, tot **** nu știi nimic?‍♀️

| annonimaaaa555 a răspuns:

Nu esti. Mainales daca nu a ejaculat pe tine(in zona intima) sau in tine.
Daca tu ai ciclu neregulat, degeaba te uiti pe aplicație

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru annonimaaaa555):

Ea nu face diferenta intre lichid pre-ejaculator si cel de la ejaculare )))

| eliancodrut a răspuns:

O tipa întreabă la Radioerevan: Poți să rămâi gravidă de la distantă?
Radioerevan raspunde: Da, cu condiția ca distanța să fie mai mică decât lungimea p... (penisului) partenerului.

| Fandoenia explică (pentru eliancodrut):

Du te tare! Alt frustrat de lungimea penisului. O ai mare și te lauzi? Faci ceva pe ea dacă e prea mare și mai ești si măgar ca așa sunt aia cu pl mare, nenorocești femeia prin spitale cu hemoragii.

| Fandoenia explică:

Du te la balamuc, frustratule. Te simți cu pl mare? Poate de aia ai reacționat asa. Dacă o ai mica, te încerc și eu. Ți e ciudă ca te chinui cu scula aia gigant? Se plâng femeile cumva în pat? Hai, du-te și mai f...E și tu ceva și lasa-ma pe mine asa retardata. Nu te deranja, sculă blegită ce ești!

| Fandoenia explică (pentru Fandoenia):

Du te! Te oferi cumva? Ești un ratat oricum. Ești și mai dus dacă stai în secțiunea mea, acum. Pe întrebarea pusa de mine. Fă pași! Și pupă