Trebuie neaparat inel? Ai vazut cam multe filme.
Dragostea nu se reflecta intr-un inel.
Simplu. Creeaza un alt sacrificiu si un alt ritual. Cu cat sacrificiul este mai mare cu atat credinta in dragostea lor devine mai puternica. La fel si cu ritualul, cu cat el pare mai mistic cu atat ei vor crede ca dragostea lor este plina de insemnatate. Si chiar daca se vor certa, tot nu vor renunta usor unul la celalalt pentru ca ar insemna sa admita faptul ca sacrificiul a fost in van, iar asta ar insemna in acelasi timp sa admita faptul ca sunt prosti. Nimanui nu ii este usor sa admita faptul ca este un prost, este similar cu un act de suicid, un suicid al ego-ului.
Isi foloseste creativitatea.
Nu este neaparat necesar un inel pentru a cere pe cineva in casatorie. Poate organiza ceva original, intim si romantic pentru ea si sa o ceara in casatorie.
Am cunoscut oameni care si-au cerut partenera/partenerul in casatorie cu un inel din crengute, din plastic, din sarma, sau ceva creat de ei.
Faza asta cu inelul am adoptat-o destul de recent din America, dupa ce ne-am uitat la multe filme cu clisee. In Romania generatia actuala e prima care ofera acel inel. Asa ca daca oamenii oricum nu au bani, merge si fara, la fel cu a mers la toate generatiile trecute.
Cumperi o punga de loto monster si ai acolo 30 40 de de inele, il alegi si tu pe cel mai frumos.
Atata timp cat acele 2 persoane se iubesc foarte mult, saraci sunt amandoi, se intelege deja de la sine ca nu ii mai intereseaza de inel si totul decurge in ritmul lor.
O cere in casatorie cu Inelul Intregilor lui Gauss (amogus) https://en.wikipedia.org/wiki/Gaussian_integer=
SERIALS întreabă:
anonim_4396 întreabă: