| inamorata a întrebat:

Intrebare de la un prieten baiat.
"Am 22 ani, prietena mea are 18, ne-am intalnit 5 luni, nici o-data nu am avut conflicte pentru ca totul era bine, in totdeauna ii spuneam daca ceva nu-i place sa-mi vorbeasca ca sa facem schimbari, spunea ca totul e bine. Recent am avut primul conflict, asa cum traim departe unul de altul si ne vedem doar in weekend nu am avut cum sa merg la ea sa vorbim, am rezolvat conflictul in vreo 2 zile, apoi totul a mers bine inca vreo 2 zile dupa care s-a schimbat brusc si a inceput sa ma ignore, am mers la ea am vorbit cu ea, ma saruta dar fara pasiune, spune ca parca nu ma mai iubeste, nu-mi mai spune cuvinte frumoase si nici nu prea doreste sa discutam pe telefon, am vorbit cu ea fata in fata intr-un loc linistit si i-am propus sa ne despartim (de 3 ori) a refuzat, eu o iubesc si nu vreau sa ne despartim, chiar ne era bine impreuna. Dar nu stiu ce doreste ea acum, cand incep discutia despre relatiile noastre incepe sa se enerveze si nu vrea sa mai discute," Fetelor ce se petrece in capul ei?

6 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Stii de ce, in juramant, se spune "si la bine si la greu"? Tocmai din cauza asta.

| mona a răspuns:

Fata s a plictisit, probabil a pus ochii pe altul

| Alcyon a răspuns:

Sunt doua aspecte aici: distanta si varsta. Stii cum se spune: ochii care nu se vad, se uita. In plus, o fata la 18 ani, nu e tocmai stabila sentimental. Azi ii place de unul, maine descopera ca-si doreste altceva. E ceva firesc la varsta asta.

| inamorata explică (pentru Alcyon):

Ok, si cum se expica faptul ca nu-si doreste sa ne despartim?

| Alcyon a răspuns (pentru inamorata):

Poate ca ii este frica de singuratate si te tine pe post de manta de vreme rea. Fetele mai fac astfel de lucruri, cand nu sunt sigure de sentimentele lor.

| SUMO a răspuns:

Sia pierdut interesul e confuza simte ceva si pentru altu nu stie inca ce sa fac despartete tu de ea sa nu se desparta ea de tine daca nu vrea sa se desparta te tine de rezerva daca nu-i mere cu ala macar te mai are pe tine