| JustMeForever3 a întrebat:

(Intrebare de la un prieten )Bună, imi place de o femeie de 45 de ani care este din SUA.Ne-am cunoscut pe un site de jocuri online si am inceput sa vorbim.Din păcate ea este căsătorită, dar asta nu este o problema pentru ca mi-a dat de înțeles ca nu este tocmai fericită. Ea mi-a spus la început ca ma place dar eu nu i-am zis nimic doar i-am cerut nr de telefon dar ea m-a refuzat zicând ca este căsătorită. Acum suntem foarte distanti unul de celalalt.Eu sunt foarte orgolios si as vrea sa va intreb cum as putea sa o fac din noua sa zică ca ma place sau sa imi dea de inteles asta? Sau cumva sa o fac sa se îndrăgostească de mine (dau funda la cel mai serios răspuns )

2 răspunsuri:
| SG1995 a răspuns:

N-ai sanse tati, stii de ce? Tipa e taman acum a intrat in menopauza deci aici vorbim de o criza psihologica de varsta iar tu tocmai ai devenit lada in care isi pune rahaturiile, in alte conditi, da ai fi avut sansa sa i-o pui, dar din pacate distanta nu te ajuta nici in acest caz. Sfatul meu e sa tai orice legatura cu ea si nu te mai implici emotional in cazuri de genul ca tot tu suferi la sfarsit.

| Freya1 a răspuns:

Nu stiu de ce ai incerca sa te chinui sa faci asta are totusi 40 si de ani si credc daca zice nu ramane nu.Nu te baga in casa femei ca daca nu ii va merge cu tine ii vei strica si familia si la varsta ei e cam greu sa isi refaca viata.Gandeste logic si lucid nu faci prosti de dragul ambitiei prostesti