Hm, pai sa vedem. Sa stea la pc doar in lenjerie intima? Am nimerit? Era raspunsul dorit, nu?
Serios acum, sa incerc sa ti si raspund. Trebuie sa fie frumoasa, inteligenta, cu destul de mult bun simt, cu o educatie faina altfel spus. Mie imi plac mult fetele naturale, cele care nu tin neaparat sa fie in ultimele tendinte in materie de moda, dar care au acel simt estetic care le face sa arate bine, doar pentru ca stiu sa si aleaga hainele care li se potrivesc. Din punct de vedere al caracterului trebuie sa fie in primul rand foarte sincera inainte de orice altceva. Sigur ca daca cumva descopar ca pe linga toate calitatile deja enumerate, ar mai sti sa si gateasca, clar o sa fac tot ce mi sta in putere sa o iau si de nevasta!
Ar trebui sa fie cuminte dar indrazneata. Sa imi arate in primul rand ca ma place si chiar vrea o relatie. Nu sunt genul care sa cucereasca o fata. Imi place sa fiu cucerit, ca o fata sa imi demonstreze ca merite. Apoi, normal ca fac si eu diversi pasi, ajut relatia sa ajunga la un anumit nivel.
Eu cred ca barbatii isi pierd mintile pentru o fata cand aceasta nuºi baga in seama. Asa se explica de ce devin obsedati de tot ce nu pot avea
Pai. sa vezi... miar place sa fie o fata inteligenta, frumoasa, atragatuare, si sa se cam lipeasaca de tine. DAR! cel mai important sa nu fie de aia... s. a pupat cu ala, dupa aia se duce la celalalt, si dupa aia vine la tine."adica olek de curvitza"
O femeie care stie ce vrea de la viata, stie ce e bine si ce nu, sa nu fie curva, sa fie stilata dar nu pitzipoanca. O femeie cu capul pe umeri. Si una care sa iti zica in fata ce si cum nu mironosita
Eleganta, ingrijita, frumoasa, fara banii, cu parintii cumintii, sa fie cuminte, politicoasa, sa nu fie increzuta, si sa fie proasta ...glumeam sa fie cat de cat inteligenta.
Pufu întreabă:
RaLuu`..:x întreabă:
Bloody întreabă:
RossaAndreea întreabă:
KatiMe27 întreabă: