Nu conteaza. Fete frumoase care ma considera atragator si sunt dispuse sa participe la o noapte fierbinte. Atitudinea conteaza mult mai mult decat experienta.
Interesant ca vorbesti doar la masculin. Da, din pacate cam asa e. Mortii astia dupa virgine sunt ratatii aia care mor de ciuda sa fie ei comparati cu altul inaintea lor. Scurt si la obiect. Daca stau sa ma gandesc la TPU, chiar am vazut intrebari puse de fete care erau putin speriate sa isi inceapa viata sexuala cu iubitul. Pentru ca era si el virgin . Cum sa nu adori oamenii de pe site-ul asta, cum?
N-ai cum. Pai vorbesc la masculine pentru ca pana acum nu am auzit vreo tipa sa spuna "eu nu vreau sa fiu cu X pentru ca nu mai e virgin" sau "nu pot trece peste faptul ca Y a mai avut relatii inaintea mea".
Eu nu support virginii. Am avut unul si.mi-a ajuns! ))
Amuzant si eronat? Really? ))
''să o modelezi după tine'' ))))))
Nu fizic domne, nu fizic. )) Sa ti-o faci dupa placul tau in pat. O "neinitiata" este mai usor de invatat ce si cum vrei decat una care deja stie si ea ce vrea.
Si eu spun ca atitudinea e mai importanta. Experienta multa (chiar f.multa) au cele de profesie dar atitudine ZERO.
vikirikimiki08 întreabă:
Treaem24 întreabă: