| Andrei1242 a întrebat:

Întrebare doar pentru fete
Ce va atrage la un băiat?
Cum arată un băiat sexy in opinia voastră?
Înălțimea contează atât de mult?

54 răspunsuri:
| Plato a răspuns (pentru raMLesS):

Le-ai intrebat pe toate?

| Plato a răspuns (pentru TsunadeSama):

Respectele mele.

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Situatia financiara, normal. Degeaba esti cu un fotomodel daca traiesti de pe-o zi pe alta. Nicio femeie zdravana la cap nu-si doreste asa ceva, din experienta mea toate cauta siguranta si stabilitate. Deci, primul criteriu este situatia financiara. Apoi, daca e putin mai frumos ca dracu deja nu ai ce sa mai ceri, ca asa-i in viata. Nu poti sa le ai niciodata pe toate si cand le ai pe toate n-ai sanatate. Eu aici vorbesc despre femei, pustoaicele sub 25 de ani oricum viseaza doar cai verzi pe pereti si habar n-au cu ce se mananca viata.

| raMLesS a răspuns (pentru Plato):

Nu neaparat, nu toate femeile vad acelasi barbat ca barbatul perfect, poate au unele preferinte in legatura cu fizicul, dar nu cred ca refuza nimeni un barbat frumos.
Tot ce este simetric ne place, asociem obiectele din jur/fiintele, cu obiectele din mediul inconjurator fara sa ne dam seama, inca o dovada ca omul inca are mintea destul de asemanatoare cu stramosii nostri din urma cu zeci de mii de ani.
Lucrurile astea nu se uita man asa cum crezi, mintea ta nu pierde brusc informatiile despre mediile in care a existat din generatie in generatie timp de zeci de mii/sute de mii de ani.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Andrei1242):

1.74cm

| Violleta2022 a răspuns (pentru Sergyoalex):

1.60 si 70 kg? este perfect pentru ce?

| RAY a răspuns (pentru TsunadeSama):

Cate vrajeli

| RAY a răspuns (pentru ForeverAlone97):

Super vrajeli

| ForeverAlone97 a răspuns (pentru RAY):

Asa este

| denisaroman118 a răspuns:

Analtimea conteaza poti sa sperii celelalte persoane care vrea sa o atace si ea o sa creada ca esti un erou de exemplu mie imi place 1, 86

| TsunadeSama a răspuns (pentru RAY):

Asa crezi?

Nu cred, eu nu am credinte, eu stiu, cunosc, e o diferenta

Deci esti sigur ca mint?

Pentru ca e minciuna

Sunt convins 100% ca minti

Consider ca esti foarte trist, din moment ce ti-ai pierdut absolut orice incredere in oameni. Daca ai ajuns sa vezi doar partile rele ale omenirii, vei ajunge rau.

Tu ai credinta oarba in toti?

Nu in toti, dar cred totusi ca mai exista, undeva acolo, si persoane sincere. Eu te asigur ca as pune mereu caracterul inaintea aspectului, e problema ta daca crezi. Dar daca intri intr-o bula de negativitate vei ajunge foarte trist.

Da sigur asa spuneti toate, lasa-ma cu vrajeli de astea, vrei sa faci pe sfanta pe aici

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru TsunadeSama):

Vrei sa spui ca unu sexy ai alege simplu pentru o partidã sex, dar unu ok ca aspect care are "caracter" sa te facã sa te atasezi de el? Sa pentru relatie de lunga duratã, sau pur si simplu sa devi intr-un fel dependenta de compania lui

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns (pentru RAY):

,,asa spuneti toate''
Tu crezi ca TOATE zic asta degeaba? rolling on the floor

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

AnaMaria, logic ca pentru ea e perfect, intrebarea asta nu-i despre tine.

| RAY a răspuns (pentru supadeceapa):

Eeeeeeeee nu toate spun asa, mai exista si fete sincere https://www.tpu.ro/utilizator/tuke/prieteni/

| TsunadeSama a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu, sub nicio forma n-am spus asta! Eu nu aleg pe nimeni "pentru o partida sex", eu cand aleg, aleg pe viata, cel putin asa incerc. De sex se pune problema, in cazul meu, doar cand e ceva foarte, foarte serios, eu nu agreez aventurile. Nu imi pasa de aspectul partenerului, ci de insusirile sale morale. Logodita fiind, nu mai aleg pe nimeni, dar vorbeam in general.