As fi curios sa aflu cam cati ani au toate fetele care au raspuns categoric nu si pun pariu ca media e undeva la 14-16 ani, ca sa nu mai zic ca majoritatea daca nu toate sunt sigur virgine. Nu ma intelegeti gresit fetelor, nu e nimic rau in a nu dori aventuri de o noapte, dar intrebati-va mai intai daca sunteti in postura sa raspundeti la aceasta intrebare.
Si va mai spun ceva...
Pe viitor, toate, dar absolut toate veti fi avut cel putin o aventura de o noapte iar majoritatea vor fi chiar foarte mandre de asta.
Important este sa aveti grija de voi si sa nu va lasati batjocorite.
Succes
Prin aventura de-o noapte inteleg sa intalnesc un tip si seara sa ma culc cu el, dupa care a doua zi sa nu mai avem nicio treaba.
Raspunsul este: nu sunt o curva ca sa imi placa asa ceva
Personal NU.consider ca trebuie sa fi o femeie de moravuri usoare, fara principii si respect de sine insusi
Nu cred ca o sa gasesti un raspuns afirmativ aici... prin "aici" a se intelege "Romania".
Şi tu crezi că vor recunoaşte?
În plus curvele de la noi merg palmat şi o ard cu "iubiri". La noi există curve legale dar numa' din astea pe termen mai lung.
Doar nu vrei să scapi numai c-o tură şi cu doar câţiva euro daţi!
Sincer,personal nu! eu consider ca le plac "aventurile de o noapte" numai la c****...nu cred ca ar fi trebuit sa pui intrebarea asta pe site pentru ca este f naspa si serios acum celor care le plac aventurile astea crezi ca vor recunoaste? dar oricum tot e o intrebare stupida care nu cred ca te privestee treaba noastra(a fetelor) ce ne place si ce nu
Papapa
Galamaz posibil esti obsedat de partea femeiasca, dar adevarul e ca putem face din voi niste mici marionete, depinde cat de "buna ti se pare tipa" si poate rar ai parte de una ca ea, poti sa-i cazi la picioare si fata sa fi vrut doar o "aventura" sa te puna putin cu boticu` pe labe... ca deh`, asa suntem noi, mai fete )
Nu,nu si nu!
In primul rand nu concep ideea de a fi cu mai multi barbati, sau fara nicio obligatie si sa nu simt nimic pentru perSoana respectiva
Si apoi nu-mi place sa fiu privita cu anumiti ochi de oamenii care stiu ceva de genul despre mine!
Nu am nimic cu cele carora le place, dar eu una n-as face asa ceva!
Mda...din partea fetelor numai raspunsuri negative...sunt curioasa, ce raspunsuri ar da baietii la aceasta intrebare
Bananacantareata87 întreabă: